Antena 3 CNN Externe Un şofer român de TIR a murit subit, pe o stradă în Italia, în braţele unui prieten: "Credea că este doar o răceală"

Un şofer român de TIR a murit subit, pe o stradă în Italia, în braţele unui prieten: "Credea că este doar o răceală"

Laurenţiu Lupchean, un şofer român de TIR, a murit pe o stradă din Italia, chiar în braţele prietenului său. Tragedia a zguduit întreaga comunitate din Mansuè, provincia Treviso.

Un şofer român de TIR a murit subit, pe o stradă în Italia, în braţele unui prieten: "Credea că este doar o răceală"
Sursa foto: tribunatreviso.it
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2023   •   11:27

Laurențiu Lupchean, în vârstă de 38 de ani, era șofer de camion și lucra la o firmă de transport din Pasiano. Potrivit unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Silviu Chirilă, Laurenţiu nu suferea de nicio problemă de sănătate.

"Se plângea de o indispoziție începând de vineri seara, dar credea că este doar o răceală cauzată de aerul condiționat din camion. Nu a dat importanță acestui lucru. Am petrecut împreună seara de vineri într-un local din Oderzo”, a mai spus prietenul său, Silviu.

Apoi, duminică, a survenit tragedia. În aproprierea unei pizzerii, Laurențiu i-a spus lui Silviu că se simte din ce în ce mai rău. Acesta din urmă s-a oferit să îl ducă la spitalul din Oderzo.

Citeşte şi: O nouă pistă în cazul Andreei Rabciuc, campioana româncă dispărută în Italia. Cadavrul ar fi fost găsit la Roma, într-un canal

"Noi eram familia lui... A murit în braţele mele"

Laurențiu nu mai avea părinți și cu trei ani în urmă a decis să lase în urmă România și să încerce să își facă un viitor în Italia.

Planurile lui s-au concretizat destul de bine. S-a stabilit în Mansuè, unde s-a integrat perfect, și a reușit să își facă repede prieteni cu care să împărtășească diverse pasiuni, mai ales plăcerea de socializa, de a petrece timp împreună, scrie Tribuna di Treviso.

"Noi eram familia lui”, a mărturisit Silviu Chirilă, unul dintre prieteni săi, "a murit practic în brațele mele”. Din păcate, Laurențiu a leșinat înainte de a putea fi transportat la spital. Silviu a sunat la numărul de urgență 118.

Citeşte şi: Româncă vândută pe 10.000 de euro de iubitul său unei conaționale. Cum a fost salvată tânăra

La fața locului au intervenit serviciile medicale de urgență, dar, în ciuda încercărilor de resuscitare, Laurențiu a decedat. Românul de 38 de ani a murit chiar în brațele prietenului său.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de o companie de pompe funebre și transportat la spitalul din Oderzo. Raportul medical indică moartea naturală.

"Eu nu știam de nicio problemă de sănătate a lui. Probabil mi-ar fi spus dacă avea”, a spus Silviu.

Citeşte şi: Crima care a îngrozit Italia! Un român a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a ucis soția cu 28 de lovituri de cuțit

Pe rețelele de socializare circulă diverse opinii cu privire la decesul lui Laurențiu și la timpul de intervenție al echipajelor de salvare. O altă prietenă de-ale sale, Elena Chirilă, atrage atenția asupra altor aspecte:

"Am rămas extrem de dezamăgită și dezgustată de lipsa de umanitate a oamenilor, a tinerilor și copiilor care se plimbau curioși, a trecătorilor care filmau ceea ce se întâmpla, a curioșilor care voiau să afle detalii și a personalului de salvare”.

×
Subiecte în articol: şofer român de TIR Italia mort
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close