Antena 3 CNN Externe Ea este șoferița în vârstă de 103 ani care a gonit cu mașina, noaptea, fără permis și asigurare, la niște prieteni

Ea este șoferița în vârstă de 103 ani care a gonit cu mașina, noaptea, fără permis și asigurare, la niște prieteni

Giuseppina Molinari este femeia în vârstă de 103 ani care a gonit cu mașina, noaptea, fără permis și asigurare pentru că se grăbea să ajungă la niște prieteni.

Ea este șoferița în vârstă de 103 ani care a gonit cu mașina, noaptea, fără permis și asigurare, la niște prieteni
Sursa foto: Facebook | Tgr Rai Emilia-Romagna
de Ioana Mircea    |    14 Mar 2024   •   15:50

Giuseppina Molinari, în vârstă de 103 ani, a devenit virală în Italia după ce a fost surprinsă de Poliție conducând noaptea cu viteză, fără permis, și asigurare.

Chiar dacă polițiștii i-au confiscat mașina, acest incident nu pare să o intimideze pe femeie. Ea a declarat hotărât că nimic nu o poate opri și că planurile ei includ achiziționarea unei mașini Vespa.

Giuseppina Molinari va împlini 104 ani pe 19 martie. În momentul în care a fost prinsă de polițiști la volanul mașinii aceasta avea permisul de conducere expirat de doi ani.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Giuseppina Molinari

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Femeia le-a explicat polițiștilor că mergea să-și viziteze niște prieteni. Giuseppina locuiește și gătește singură în casa în care s-a născut. În fiecare după-amiază, se întâlnește cu patru prieteni la barul din apropiere pentru a juca cărți.

"Nu o să mă opriți", a declarat hotărât femeia pentru Ray Play. Cu toate că mașina i-a fost confiscată, Giuseppina nu se lasă descurajată și are planuri mari pentru viitor. "Acum îmi voi cumpăra o Vespa", a adăugat ea într-un interviu acordat pentru Nuova Ferrara, potrivit fanpage.it.

×
Subiecte în articol: soferita Italia
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close