Antena 3 CNN Externe Femeie în vârstă de 103 de ani, prinsă la volan fără permis și asigurare. Polițiștii au fost surprinși de explicația primită

Femeie în vârstă de 103 de ani, prinsă la volan fără permis și asigurare. Polițiștii au fost surprinși de explicația primită

O șoferiță în vârstă de 103 ani din Italia a fost prinsă de polițiști, la volanul mașinii, fără permis de conducere și asigurare. A spus că se ducea la niște prieteni.

Femeie în vârstă de 103 de ani, prinsă la volan fără permis și asigurare. Polițiștii au fost surprinși de explicația primită
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    13 Mar 2024   •   14:30

Poliția din Italia a oprit în trafic o femeie în vârstă de 103 ani care conducea mașina fără permis și fără asigurare, făcându-o, probabil, unul dintre cei mai în vârstă "infractori rutieri" din toate timpurile.

Pensionara, născută în 1920, a fost oprită de poliție în centrul orașului Bondeno, din nordul Italiei, în mijlocul nopții.

Femeia a atras atenția forțelor de ordine prin viteza cu care conducea pe aceleași străzi, în jurul orei 01:00 (00:00 GMT). În timpul controlului, polițiștii au descoperit că permisul de conducere al acesteia era expirat de doi ani, iar mașina nu era asigurată.

În urma verificărilor, autovehiculul a fost confiscat și ridicat de către autorități. Conducătoarea auto a fost dusă în siguranță acasă de către poliție, după ce aceasta a declarat că plecase în vizită la niște prieteni din afara orașului, potrivit agerpres.ro.

×
Subiecte în articol: soferita Italia
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close