Antena 3 CNN Externe Un soldat ucrainean a devenit viral pe TikTok cu un clip video emoţionant

Un soldat ucrainean a devenit viral pe TikTok cu un clip video emoţionant

Un clip în care un soldat ucrainean este vizitat pe front de către un piţigoi jucăuş a devenit viral pe TikTok, după ce a fost preluat de mii de utilizatori.

Un soldat ucrainean a devenit viral pe TikTok cu un clip video emoţionant
Sursa foto: Captura TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mar 2022   •   23:36

Postat în urmă cu o zi, un clip video devenit viral pe TikTok în care un soldat ucrainean este vizitat de către un piţigoi jucăuş, a fost preluat de mii de utilizatori şi repostat pe conturile proprii, pe aceeaşi reţea de socializare.

În imagini se poate observa cum pasărea curioasă şi jucăuşă se plimbă nestingherită pe umărul soldatului ucrainean.

Extrem de activ, piţigoiul îl ciupeşte pe soldat de urechi, obraz şi de buze, momente în care acesta stă nemişcat şi se bucură de prezenţa păsării.

În aceste vremuri tulburi, soldaţii ucraineni nu îşi pierd umanitatea. La fel şi militarul din imagini, care se arată vizibil bucuros de noul său vizitator necuvântător, venit să-i ţină companie pe frontul de luptă.

@lyzunyulia Тільки Українець поставить ❤️#війнатриває #мисила #славазсу?? ♬ оригинальный звук - ?ZLOYKOSTIA?

Păsările, în general, simbolizează pacea, liniştea şi libertatea. Poate că apariţia acestui piţigoi nu este pur întâmplătoare, ci un semn divin pentru poporul ucrainean, greu încercat în aceste vremuri.

Cu aripile albastre şi pieptul îmbrăcat în vestă galbenă, prezenţa piţigoiului întruchipează speranţa şi credinţă, cu atât mai mult cu cât penajul păsării este compus din culorile drapelului Ucrainei.

Zeci de mii de oameni și-au părăsit casele și viața pe care o știau și au plecat spre granițe în căutarea unui refugiu. Mame cu copii în brațe, bătrâni, familii întregi, pe chipurile cărora se citește durerea și disperarea, reprezintă imaginea durerii sfâşietoare lăsată de războiul din Ucraina.

El este Rambo, căţeluşul care le ridică moralul militarilor ucraineni pe frontul de luptă: "Este protectorul nostru"

Pe linia de front, Rambo, un căţeluş de doar câteva luni, le ridică moralul militarilor ucraineni.

Militarii ucraineni fac tot posibilul să opună eroic rezistenţă în faţa soldaţilor ruşi în mai multe localităţi din Ucraina

Printre noroi, sârmă ghimpată şi miros de praf de puşcă, un căţeluş cât un ghemotoc dă din coadă stânga-dreapta, semn că este vesel şi fericit. Este vorba de Rambo, căţelușul care le ridică moralul militarilor ucraineni pe frontul de luptă. 

Militarilor ucraineni li s-a făcut milă de el, aşa că aceştia l-au luat sub aripa lor, oferindu-i mâncare şi adăpost. În schimb, Rambo îi răsplăteşte cu cel mai mare ajutor, sprijinul moral.

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close