Antena 3 CNN Externe "A murit pentru că i s-a frânt inima". Soţul unei profesoare ucise în atacul armat de la şcoala din Texas s-a stins din viaţă la două zile după soţia sa

"A murit pentru că i s-a frânt inima". Soţul unei profesoare ucise în atacul armat de la şcoala din Texas s-a stins din viaţă la două zile după soţia sa

Soţul uneia dintre cele două profesoare ucise în timpul atacului armat de la şcoala din Texas a murit la două zile după ce soţia sa a fost ucisă în timp ce îşi apăra elevii.

"A murit pentru că i s-a frânt inima". Soţul unei profesoare ucise în atacul armat de la şcoala din Texas s-a stins din viaţă la două zile după soţia sa
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    26 Mai 2022   •   21:50

Joe Garcia, soţul profesoarei Irma Garcia (46 de ani), s-a stins din viaţă la două zile după ce soţia sa a fost ucisă în timpul atacului armat de la şcoala din Uvalde, Texas.

Inima bărbatului a încetat să mai bată în urma unui infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Cei doi erau căsătoriţi de 24 de ani, însă trăiau o poveste de dragoste de mai bine de trei decenii şi au împreună patru copii, care au rămas acum fără ambii părinţi în numai 48 de ore din cauza unui tânăr de 18 ani, hulit de vecini şi colegii de la şcoală, care s-a decis să se răzbune pe zeci de copii şi profesori.

Irma Garcia este una dintre cele două profesoare ucise în timpul atacului armat de la şcoala din Uvalde. Supravieţuitorii atacului au povestit că atât Irma, cât şi cealaltă profesoară, Eva Mireles (44 de ani), au murit în timp ce îi protejau pe copii de gloanţele trase de atacator.

La două zile după moartea soţie sale în cumplita tragedie, Joe Garcia a făcut infarct, iar rudele au povestit că acesta "a murit pentru că i s-a frânt inima", potrivit dailymail.co.uk.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Cred cu adevărat că Joe a murit pentru că i s-a frânt inima după ce şi-a pierdut iubirea vieţii sale", a declarat Debra Austin, verişoara Irmei.

Irma Garcia, mamă a patru copii, era profesoară la Robb Elementary din oraşul Uvalde, Texas, de 23 de ani, iar în trecut primise titlul de "profesoara anului".

În total, 19 copii şi două profesoare şi-au pierdut viaţa în atacul armat comis la şcoala din Uvalde de un tânăr în vârstă de 18 ani, care şi-a cumpărat de ziua lui de naştere două arme de asalt, iar cu câteva zeci de minute înainte de atac şi-a împuşcat bunica în cap.

×
Subiecte în articol: Texas atac armat
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close