Antena 3 CNN Externe Doi soți din Italia au fugit de acasă, în aceeași zi, pentru că nu se mai suportau unul pe celălalt: ”M-a lovit de mai multe ori”

Doi soți din Italia au fugit de acasă, în aceeași zi, pentru că nu se mai suportau unul pe celălalt: ”M-a lovit de mai multe ori”

Doi soți din Italia au plecat de acasă, pentru că nu mai puteau conviețui unul cu celălalt. Bărbatul susține că femeia îl bătea frecvent, inclusiv de față cu copiii.

Doi soți din Italia au fugit de acasă, în aceeași zi, pentru că nu se mai suportau unul pe celălalt: ”M-a lovit de mai multe ori”
Sursa foto: GettyImages
de Roxana Mihăiescu    |    17 Ian 2024   •   20:08

Sătui de certurile și de scandalurile în care erau implicați, soții au plecat de acasă, în aceeași zi, pentru că nu se mai suportau. 

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani din Padova, membru al unei familii bogate din oraș, a reclamat autorităților faptul că a fost de nenumărate ori victima abuzurilor fizice din partea soției sale.

”Efectiv nu mă mai suportă, m-a lovit de mai multe ori”, a spus bărbatul, scrie Rotalianul.

Pe data de 18 decembrie 2023, bărbatul nu a mai putut răbda, după ce a fost bătut din nou de soție, în fața fiului lor minor.

Citește și: Ea este Lăcrămioara, mamă a doi copii, ucisă de soțul ei, fiind strangulată și bătută cu bestialitate: "O prezență luminată în viețile voastre"

Problemele dintre cei doi au început în urmă cu an și jumătate, după ce bărbatul i-a spus soției sale că vrea să se despartă de ea. Din acel moment, femeia a bănuit că el are pe altcineva, iar de atunci a devenit deseori furioasă și agresivă.

Pe 18 decembrie, femeia i-a spus soțului că nu-i mai suportă prezența și a sărit din nou să-l bată. Bărbatul a încercat să fugă din casă, dar soția l-a prins, i-a smuls ochelarii și a început să-l lovească, de față cu fiul lor minor.

În cele din urmă, bărbatul a reușit să fugă de acasă, iar pe drum și-a sunat un prieten, căruia i-a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Bărbatul a anunțat carabinierii, care au mers la domiciliul celor doi, însă nu au găsit-o acasă pe femeie. 

Soțul s-a decis să se întoarcă acasă, iar apoi a fost găsită și femeia. Stătea în fața gării, în mașină și le-a spus carabinierilor: ”Nu vreau să mă sinucid, m-am oprit aici să mănânc ceva”, a spus femeia carabinierilor.

Cei doi soți au mărturisit anchetatorilor că nu se mai suportă unul pe celălalt, motiv pentru care vor să se despartă.

Procuratura din Padova a inițiat o anchetă și au înscris-o pe femeie în registrul suspecților pentru maltratare agravată, în special pentru că violențele s-au desfășurat în prezența copiilor lor minori, notează sursa citată.

Ulterior, bărbatul s-a mutat din locuința lor, împreună cu fiul minor, lăsând averea soției și mutându-se la casa părinților săi.

×
Subiecte în articol: soti Italia
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close