Antena 3 CNN Externe "Streets of Philadelphia". O femeie a furat DOUĂ maşini de poliţie, în acelaşi incident

"Streets of Philadelphia". O femeie a furat DOUĂ maşini de poliţie, în acelaşi incident

"Streets of Philadelphia". O femeie a furat DOUĂ maşini de poliţie, în acelaşi incident
Sursa foto: Foto: YouTube
06 Mar 2013   •   13:42

Această urmărire poliţienescă sună mai mult a scenariu de film decât ceva ce ar putea fi o întâmplare reală.

Conform relatărilor din presa locală, o femeie a furat NU UNA, ci DOUĂ maşini de poliţie şi mai multe echipaje au pornit într-o cursă nebună de urmărire.

Shayna Sykes, în vârstă de 23 de ani, a fost reţinută în Pennsylvania, după câteva zeci de minute de urmărire ca-n filme.

Totul a început în New Jersey, când un ofiţer de la Rutieră efectua un control în trafic. Profitând că acesta ieşise din maşina sa, Sykes, ajutată de un bărbat, Blake Bills, şi el poliţist, dar în afara orelor de program, a sărit la volan şi a demarat în trombă.

Cei doi fugari au reuşit să pună pe urma lor mai multe echipaje de intervenţie. Totul părea să se termine atunci când şoferiţa s-a izbit de mai multe maşini de pe o stradă din Philadelphia şi a fost forţată să oprească.
Acesta a fost momentul în care Bills, aflat pe locul din dreapta, a fost reţinut. Nu se ştie cum, dar femeia a reuşit să scape şi a furat o altă maşină de poliţie!

"Nu am mai auzit, până acum, ca o persoană să fure două maşini de poliţie, în acelaşi incident", a declarat,  Richard Ross, reprezentantul poliţiei din Philadelphia.

Totul s-a încheiat după câteva minute, femeia fiind şi ea reţinută, dar după încă o serie de emoţii oferită celor aflaţi în urmărirea ei.

×
Subiecte în articol: Pennsylvania New Jersey Philadelphia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close