Antena 3 CNN Externe "E norocoasă că încă este printre noi" | O fetiță a ajuns în stare gravă la spital după ce a băut suc într-un parc de distracții

"E norocoasă că încă este printre noi" | O fetiță a ajuns în stare gravă la spital după ce a băut suc într-un parc de distracții

Incident șocant într-un parc de distracții. O fetiță de 3 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a băut o băutură făcută din gheață.

"E norocoasă că încă este printre noi" | O fetiță a ajuns în stare gravă la spital după ce a băut suc într-un parc de distracții
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Silvia Preda    |    28 Feb 2024   •   22:12

Clipe de coşmar pentru o familie din Marea Britanie într-un parc de distracții, după ce o fetiță în vârstă de doar 3 ani a ajuns în stare gravă la spital.

Micuţa a consumat o băutură făcută din gheață. Ceea ce părea a fi o simplă opțiune de răsfăț s-a transformat rapid într-o situație de urgență medicală.

Micuța s-a prăbușit în parcul de distracții, confruntându-se cu convulsii și halucinații, sub privirile șocate ale familiei și ale celor din jur.

Echipajele de urgență au fost chemate imediat, iar copila a fost transportată de urgență la spital unde a rămas inconștientă timp de câteva ore.

Medicii au depus eforturi pentru a salva viața fetei, oferind tratament intensiv și monitorizare constantă. 

"Este norocoasă că încă este printre noi", a scris pe o rețea socială un membru al familiei ei, potrivit Daily Mail.

Autoritățile locale au început o investigație pentru a stabili cauza exactă a incidentului și pentru a se asigura că măsurile de siguranță în parcurile de distracții sunt respectate.

Deși este ușor toxică pentru oameni, cantitatea de glicerol conținută de obicei de această băutură este atât de mică încât consumul regulat nu prezintă un pericol pentru adulți și copiii mai mari.

Părinții sunt atenționați să fie precauți în privința produselor achiziționate în astfel de locuri, pentru a evita orice incident similar. 

Semnele ușoare ale intoxicației cu glicerol includ vărsături și dureri de cap.

Semnele de șoc includ pielea palidă, rece, umedă, precum și transpirație, respirație rapidă sau superficială, slăbiciune sau amețeli, greață și posibile vărsături, sete extremă și căscat și oftat. Glicemia scăzută este un alt efect al intoxicației cu glicerol.

În stadiul său cel mai grav, hipoglicemia poate duce la convulsii și la pierderea conştienţei.

 

×
Subiecte în articol: parc de distractii gheata bautura spital
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close