Antena 3 CNN Externe Suma uriașă cheltuită de o fetiță de 11 ani pentru ziua de naştere. Are două afaceri de succes și este pe cale să devină milionară

Suma uriașă cheltuită de o fetiță de 11 ani pentru ziua de naştere. Are două afaceri de succes și este pe cale să devină milionară

La doar 11 ani, o fetiță din Australia se bucură de un succes uriaș în lumea afacerilor și este pe cale să devină milionară.

Suma uriașă cheltuită de o fetiță de 11 ani pentru ziua de naştere. Are două afaceri de succes și este pe cale să devină milionară
Sursa foto: Pixie Curtis | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2023   •   20:03

Pixie Curtis Jacenko trăiește în Australia și are numai 11 ani, însă, deși este foarte mică, fetița este pe cale să devină milionară.

Pixie a câștigat primii ei bani după ce a creat o jucărie care îi poartă numele și care s-a vândut rapid, aducându-i sume uriașe în cont.

În paralel, fetița se ocupă și de crearea unor accesorii pentru păr, iar mama ei spune că, în acest ritm, Pixie se poate pensiona la vârsta de 15 ani.

"La 15 ani se poate pensiona, dacă doreşte. Glumim în familie că eu voi munci până la 100 de ani, iar Pixie se va retrage la 15 - clar, vedem cine a fost mai isteaţă", a povestit Roxy Jacenko, mama fetiței.

Citește și: La doar 12 ani l-a depășit pe Albert Einstein! Cine este Anwita, fetița cu un IQ de 162

Mai mult, petrecerea aniversară a micuței a costat 22.000 de lire sterline, fiind vorba despre un eveniment spectaculos, cu foc de artificii, fotograf profesionist, acrobați și DJ, potrivit Daily Star.

La final, cei care au venit la petrecere au plecat acasă cu saci plini cu produsele comercializate de companiile fetiței.

Pixie se bucură de popularitate și pe rețelele sociale, unde, pe Instagram, este urmărită de 100.000 de oameni, potrivit Bussines Insider.

×
Subiecte în articol: fetita Australia milionară
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close