Antena 3 CNN Externe Supermămica: O italiancă a născut şase bebeluşi (VIDEO)

Supermămica: O italiancă a născut şase bebeluşi (VIDEO)

Supermămica: O italiancă a născut şase bebeluşi (VIDEO)
Sursa foto: mama
11 Ian 2010   •   23:14

Bucurie mare într-un spital din sudul Italiei, unde o femeie a născut 6 bebeluşi. Cu toţii sunt sănătoşi, iar o echipă întreagă de medici îi supraveghează în fiecare clipă. Familia are, totuşi, un motiv de îngrijorare: tatăl este şomer de două luni.

Proaspeţii părinţi nu-şi mai încap în piele de fericire. Toţi copiii sunt sănătoşi, chiar dacă au fost născuţi prematur, după mai puţin de 7 luni de sarcină.

Cei doi părinţi, Carmela şi Pino, încearcă de 5 ani să aibă copii. Dar acum, visul li s-a îndeplinit mai presus de orice aşteptări. Până şi spitalele au fost depăşite de eveniment. Un singur centru medical din regiune avea pregătite incubatoare care să poată găzdui, în acelaşi timp, 6 bebeluşi.

Dat fiind că în Italia nu s-au mai născut sextupleţi din 1996, cei doi soţi au devenit eroi naţionali, iar presa i-a botezat "superpărinţii". Aceasta nu-l încălzeşte totuşi prea mult pe Pino, care e şomer de 2 luni. El şi soţia lui au, totuşi, încredere că norocul nu-i va părăsi, după ce s-a arătat atât de darnic.


Observator

×
Subiecte în articol: bebelusi
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close