Antena 3 CNN Externe Suspectul în cazul luării de ostatici de pe aeroportul din Hamburg a fost reținut

Suspectul în cazul luării de ostatici de pe aeroportul din Hamburg a fost reținut

Suspectul în cazul luării de ostatici din aeroportul din Hamburg a fost reținut. Incidentul s-a încheiat după 18 ore, transmit jurnaliștii BBC, care citează Poliția.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Noi 2023   •   20:31

Incidentul a avut loc noaptea trecută.

Un bărbat înarmat în vârstă de 35 de ani, care a intrat cu mașina pe pista aeroportului Hamburg, a trecut de o barieră de securitate, după care a tras de mai multe ori cu arma în aer și a aruncat în aer două sticle incendiare.

În mașina acestuia se afla și o fetiță de patru ani. Soția bărbatului contactase Poliția pentru a anunța că fiica ei a fost răpită.

Polițiștii au negociat toată noaptea cu bărbatul care cerea să fie lăsat să ia un zbor spre Turcia împreună cu fiica lui.

Potrivit informațiilor oferite de oficialii germani, acest incident ar fi fost declanșat de o dispută privind custodia copilului, în urma căreia soția disperată a bărbatului înarmat a alertat autoritățile, temându-se pentru siguranța fiicei lor.

 În urma incidentului, toate cursele către și dinspre aeroportul din Hamburg, Germania, au fost oprite duminică dimineață. Bărbatul a fost arestat, fără a opune rezistență, după aproape 20 de ore.

Citește și: O familie de români, arestată în SUA, după ce ar fi folosit un copil de 10 ani pentru o serie de jafuri

Copilul nu a fost rănit cât timp a fost ținut ostatic. 

Mama fetiței mărturisea că vrea să ajungă să-și țină copilul în brațe cât mai repede.

”Mama dorește în mod natural să ajungă la copilul ei cât mai repede posibil”, a spus șeful echipei de intervenție din Hamburg, Malte Stüben, notează CNN.
 

 

×
Subiecte în articol: suspect hamburg barbat retinut
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close