Antena 3 CNN Externe Tânără găsită fără viaţă, după ce a fost batjocorită pe YouTube şi Instagram de fanii care o urmăreau

Tânără găsită fără viaţă, după ce a fost batjocorită pe YouTube şi Instagram de fanii care o urmăreau

O tânără în vârstă de 21 de ani, urmărită de sute de mii de oameni pe reţelele sociale, dar batjocorită şi umilită de unii dintre cei care îi urmăreau postările, a fost găsită fără viaţă.

Tânără găsită fără viaţă, după ce a fost batjocorită pe YouTube şi Instagram de fanii care o urmăreau
Sursa foto: Instagram | kikax3
de Alin Tarnovschi    |    11 Dec 2021   •   23:05

Kristina Djukic, o tânără din Serbia, era urmărită de peste 700.000 de oameni pe YouTube şi de aproape 500.000 pe Instagram. De câţiva ani, tânăra s-a ocupat intens de activitatea ei în social media şi a reuşit să creeze comunităţi pe cele două reţele.

Totuşi, ea a fost acuzată de unii dintre cei care îi urmăreau postările că are operaţii estetice, lucru pe care l-a negat de fiecare dată.

Astfel, Kika, aşa cum era ea cunoscută în mediul online, a îndurat ani de zile acuzaţiile de la fani, bullyingul online şi mesajele de la trolli.

În urmă cu câteva zile, respectiv miercuri, 8 decembrie, în jurul orei locale 23.30, tânăra în vârstă de 21 de ani a fost găsită fără viaţă în apartamentul ei din Belgrad, Serbia.

Potrivit anchetatorilor, nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul tinerei şi nici semne care să susţină ipoteza unei crime sau a unui accident.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Moartea tinerei a fost anunţată de mama sa, printr-un mesaj scurt pe Instagram: "Este un moment foarte greu pentru noi toţi şi tot ce putem face este să îi păstrăm amintirea vie. Te iubim Kika şi ne lipseşti mai mult decât orice".

Într-un clip video recent, Kika a spus, printre altele, că simte că nimic din ceea ce face nu este suficient de bun pentru oameni. De asemenea, a mai explicat, în acelaşi video, că a fost şi este în continuare victima bullyingului online, dar că, cel mai important este să "să fii fericit".

Multe dintre numeroasele mesaje de ură primite şi publicate de tânăra de 21 de ani avea ca subiect principal felul în care arăta şi că şi-ar fi făcut operaţii estetice.

Potrivit DailyMail, Kika va fi înmormântată marţi, 14 decembrie 2021, în cel mai mare cimitir din Belgrad.

×
Subiecte în articol: Instagram YouTube Serbia
Parteneri
Până când pot depune clienții Euroins cererile de despăgubire
x close