Antena 3 CNN Externe O tânără mamă a doi copii, cu un milion de urmăritori, a murit în urma unei intervenţii estetice periculoase

O tânără mamă a doi copii, cu un milion de urmăritori, a murit în urma unei intervenţii estetice periculoase

Și-a dorit să fie perfectă și a riscat totul pentru asta. Este povestea dramatică a unei tinere influenceriţe din Brazilia care a murit în urma complicațiilor de la o operație estetică. A lăsat în urmă doi băieţi, de 2 şi 11 ani.

O tânără mamă a doi copii, cu un milion de urmăritori, a murit în urma unei intervenţii estetice periculoase
Sursa foto: Facebook, Lygia Lazio
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2023   •   15:40

O influenceriță din Brazilia a murit pe masa de operație, în urma unor complicații avute de la o operație de ridicare a feselor efectuată de un bărbat care "pretindea că este asistent medical”.

Lygia Fazio, în vârstă de 40 de ani, a fost internată la începutul lunii mai după ce i s-au injectat silicon și polimetil metacrilat în fese. Femeia a fost la terapie intensivă timp de 4 săptămâni înainte ca starea ei să se agraveze și se crede că a suferit un accident vascular cerebral.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mama a doi băieți, în vârstă de 2 și 11 ani, a murit pe 31 mai, a anunțat familia ei într-un comunicat, relatează Daily Mail.

"Din păcate, războinica noastră a murit. Mulțumesc din nou pentru tot sprijinul acordat”, a postat fratele ei, George Oliveira, pe reţelele sociale.

Citeşte şi:  A murit Astrud Gilberto, cântăreața braziliană devenită celebră pentru piesa "The Girl from Ipanema"

Într-un interviu acordat revistei Quem, George a dat vina pe presiunile constante cu care s-a confruntat după ce a început să lucreze pentru canalele de televiziune Rede TV și Record TV.

"A intrat într-un mediu foarte toxic, în căutarea perfecțiunii. Ea a încercat să se adapteze la acest standard estetic și a început să lucreze mai multe proceduri. Internetul este o lume aparte; pare un univers paralel.

A făcut o operație la nas și a continuat să facă alte proceduri, dar nu a vorbit cu noi. Ea nu ar vorbi cu nimeni”, a mărturisit el.

Citeşte şi: Fosta teroristă ISIS, devenită influencer în mediul online: "Nici măcar nu pot să spun exact ce s-a întâmplat"

George a spus că familia a observat schimbările treptate pe care Lygia le-a făcut aspectului, pe care ea le-a atribuit unui regim de fitness strict.

Acesta a mai precizat că operaţia inițială a fost efectuată de un medic, care a refuzat să aplice silicon suplimentar a doua oară când sora sa l-a abordat. Lygia i-a spus fratelui ei că a apelat la serviciile unui bărbat care s-a identificat drept asistent și a injectat-o acasă la o prietenă.

Operație estetică făcută de un asistent medical fals 

Lygia avea peste 1 milion de urmăritori pe Instagram. Ea a raportat pentru prima dată problemele în urmă cu trei ani, atunci când a petrecut peste 100 de zile internată în spital, în timp ce medicii i-au îndepărtat siliconul care se răspândise în corpul ei.

"Am putut vedea că nu era bine. Dar ea nu a fost o persoană negativă, a văzut întotdeauna partea bună a tuturor. Chiar și când au apărut complicațiile din cauza siliconului, ea a văzut că poate scoate ceva din el, și-a dat seama că ar putea fi o misiune”, a spus fratele ei.

Lygia a suferit 7 intervenții chirurgicale după prima operaţie de lifting a feselor.

Citeşte şi: Premiile BAFTA 2023 | Cunoscut influencer și model român, în topurile celor mai bine îmbrăcați la gală. Ce i-a inspirat rochia

"Ea a luat o mulțime de corticosteroizi. A avut hipercalcemie și și-a suprasolicitat rinichii, a trebuit să facă dializă”, a adăugat George.

Fratele îndurerat a spus că starea Lygiei "era foarte complexă”. Ea a fost diagnosticată cu endocardită fungică, iar medicii au sugerat că bacteria s-ar fi putut răspândi în "creierul ei și a provocat accidentul vascular cerebral”.

"Am împlinit 30 de ani iar sora mea a fost cu mine de când m-am născut, a fost una dintre cele mai bune prietene ale mele. Dacă voi muri la 90 de ani, voi fi trăit puțin timp cu ea. Am vrut să îmbătrânesc cu ea. Această presiune pentru aspectul fizic a lăsat un gol pe care nu îl vom umple niciodată”, a declarat fratele ei.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close