Antena 3 CNN Life Premiile BAFTA 2023 | Cunoscut influencer și model român, în topurile celor mai bine îmbrăcați la gală. Ce i-a inspirat rochia

Premiile BAFTA 2023 | Cunoscut influencer și model român, în topurile celor mai bine îmbrăcați la gală. Ce i-a inspirat rochia

Premiile BAFTA 2023. Un cunoscut influencer român s-a remarcat la gala care a avut loc la Londra, cu o ținută inedită, și a reușit să intre în mai toate topurile de "cei mai bine îmbrăcați", realizate de revistele de specialitate.

Premiile BAFTA 2023 | Cunoscut influencer și model român, în topurile celor mai bine îmbrăcați la gală. Ce i-a inspirat rochia
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    20 Feb 2023   •   09:54

A început decernarea premiilor la cea de a 76-a ediţie a galei premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii din Londra.

La eveniment au fost prezenti moştenitorul tronului britanic, prințul William şi soţia sa, Katherine.

Pe covorul roșu s-a aflat și Andreea Cristea, influencer român de succes şi model. Aceasta s-a remarcat cu ținuta inedită pe care a ales să o poarte, astfel că a intrat în topurile "best dressed", realizate de regulă de critici de modă după astfel de evenimente.

Andreea Cristea, care s-a mai remarcat și în trecut la premiile BAFTA, prezentând un look impecabil, anul acesta s-a autodepășit. În fața obiectivelor, a mers într-o creație uimitoare inspirată de...ciuperci, realizată de Rahul Mishra. Modelul a completat ținuta cu cizme înalte, bogat decorate cu pietre colorate și cristale delicate.

Frumoasa româncă a fost menționată, printre altele, în topurile realizate de The Cut, Jezebel, The Guardian, Glamour sau Independent UK.

Citește și: Ea este românca adolescentă care a ajuns în finala "America's Got Talent"! Incredibil ce a prezentat

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Premiul BAFTA pentru cel mai bun regizor i-a revenit germanului Edward Berger, realizatorul filmului "Nimic nou pe frontul de vest".

Iar Austin Butler a câştigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea rolului regelui rock and roll-ului în filmul "Elvis".

Premiul pentru cea mai bună actriţă a fost obţinut de actriţa Cate Blanchett.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close