Antena 3 CNN Externe O tânără a fost nevoită să își schimbe pașaportul în urma unor operații estetice: ”Am fost interogată de aproximativ șase bărbați”

O tânără a fost nevoită să își schimbe pașaportul în urma unor operații estetice: ”Am fost interogată de aproximativ șase bărbați”

Joanne Prophet, o esteticiană în vârstă de 28 de ani din Lancashire a fost nevoită să își schimbe pașaportul după ce a suferit o serie de operați estetice, iar înfățișarea sa a suferit modificări.

O tânără a fost nevoită să își schimbe pașaportul în urma unor operații estetice: ”Am fost interogată de aproximativ șase bărbați”
Sursa foto: TikTok
de Alexandra Axinia    |    12 Oct 2023   •   18:44

În ultimii zece ani, Joanne a suferit mai multe operații de chirurgie plastică, inclusiv modificări ale feței, părului și sânilor. Pentru că nu mai arăta ca în acte, tânăra s-a confruntat cu mai multe interogări atunci când pleca din țară.  

Femeia a povestit experiențele ei prin intermediul unei postări pe TikTok, în care a comparat fotografiile vechi din pașaport cu cele mai recente. În videoclip, ea a subliniat că "nu e de mirare că tot sunt oprită când trec prin controlul pașapoartelor". 

Transformarea uimitoare a fetei include operații la nas, implanturi mamare, îmbunătățiri dentare și numeroase proceduri cosmetice.Pentru a-și completa noul look, tânăra a adăugat extensii pentru păr și gene false. 

Citește și: O tânără de 18 ani din Bihor a fost răpită după ce s-a despărțit de fostul iubit

"Am fost băgată într-o cameră timp de aproximativ o oră și am fost interogată de aproximativ șase bărbați. Așa că, evident, asta a fost o preocupare masivă. Apoi, când am zburat înapoi la Manchester, au trebuit să se uite în continuare la poză și mi-au spus că trebuie să rectific acest lucru", spune tânăra, conform Știri Diaspora

@joanneprophet

That time i got interegated by 6 members of passport control ???

♬ original sound - Joanne Prophet

×
Subiecte în articol: operatii estetice
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close