Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără de 18 ani din Bihor a fost răpită după ce s-a despărțit de fostul iubit

O tânără de 18 ani din Bihor a fost răpită după ce s-a despărțit de fostul iubit

Doi tineri de 21 și 22 de ani au fost arestați preventiv după ce ar fi răpit o fată de 18 ani, care nu ar fi fost de acord să continue o relație avută cu unul dintre ei.

O tânără de 18 ani din Bihor a fost răpită după ce s-a despărțit de fostul iubit
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2023   •   16:49

Cei doi băieți, ambii din localitatea Talpoș, județul Bihor, au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Polițiștii îl bănuiesc pe tânărul de 22 de ani că, marți seara, s-ar fi deplasat cu un autoturism la locuința unei tinere de 18 ani, din localitatea Tinca, cu care ar fi avut o relație, iar în urma unui conflict spontan, declanșat pe fondul refuzului tinerei de a relua relația, acesta ar fi introdus-o, cu forța, în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani și ar fi transportat-o, împotriva voinței sale, până în localitatea Talpoș, unde tânărul avea domiciliul.

La scurt timp după sesizare, polițiștii au găsit-o pe fată alături de cei doi băieți  pe o stradă din localitatea Talpoș.

Citește și: Orașul european care a interzis bicicletele în centru. Motivele care stau la baza deciziei

Joi, cei doi tineri au fost prezentați Judecătoriei Salonta, care a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor în cauză câte un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: tanara rapita IPJ Bihor
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close