Antena 3 CNN Externe "Îți iubesc sufletul frumos". O tânără, vedetă pe TikTok, a murit într-un accident, după ce s-a lăudat că nu a fost implicată niciodată într-un astfel de incident

"Îți iubesc sufletul frumos". O tânără, vedetă pe TikTok, a murit într-un accident, după ce s-a lăudat că nu a fost implicată niciodată într-un astfel de incident

O tânără în vârstă de numai 18 ani a murit într-un accident cumplit, care s-a petrecut la scurt timp după ce a afirmat că nu s-a confruntat niciodată cu evenimente neplăcute în trafic.

"Îți iubesc sufletul frumos". O tânără, vedetă pe TikTok, a murit într-un accident, după ce s-a lăudat că nu a fost implicată niciodată într-un astfel de incident
Sursa foto: kara_santorelli13 | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mar 2023   •   15:01

Kara Santorelli, în vârstă de 18 ani, a fost lovită frontal de un autovehicul, pe 17 martie, în timp ce conducea pe un drum din Florida.

În urma impactului violent, tânăra a murit pe loc, iar mașina condusă de celălalt șofer a fost mistuită de flăcări.

Potrivit Florida Highway Patrol, șoferul care a lovit autoturismul condus de Kara a intrat pe sensul greșit de mers, iar șansele sale de a supraviețui au fost, la fel ca în cazul fetei de 18 ani, nule.

Tragicul incident s-a întâmplat la numai câteva zile după ce tânăra a afirmat, într-un filmuleț postat pe TikTok, că nu a fost implicată niciodată într-un accident rutier.

Citește și: ”N-am mai văzut o asemenea tragedie!” Alina a murit pe loc, în timp ce pregătea micul dejun

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Oamenii din trafic îmi spun că nu sunt un șofer bun, dar eu nu am lovit niciodată o persoană sau o mașină", a scris tânăra, pe TikTok.

Kara Santorelli avea peste 44.000 de urmăritori pe TikTok, iar după această întâmplare dureroasă, oamenii au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe și regret.

De asemenea, familia se află în stare de șoc, iar mama și mătușa fetei au scris mesaje emoționante pe rețelele sociale.

"O mică bucată din inima mea a murit astăzi, când am aflat că nepoata mea a plecat în rai. Îți iubesc sufletul frumos, Kara!' a scris Gina Southard, mătușa tinerei.

"Te iubesc, Kara. Dumnezeu m-a binecuvântat cu tine", a scris mama ei.

Cu o zi înainte de accident, Kara a încărcat patru videoclipuri pe TikTok, în care apărea pe o plajă din Florida, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: tanara moarta accident Florida
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close