Antena 3 CNN Externe Un tată care și-a pierdut soția și doi copii în urma cutremurului din Turcia și-a ucis fetița care a supraviețuit după dezastru

Un tată care și-a pierdut soția și doi copii în urma cutremurului din Turcia și-a ucis fetița care a supraviețuit după dezastru

O fetiță de numai 12 ani, supraviețuitoare a cutremurului din Turcia, a fost ucisă cu sânge rece de propriul tată, care și-a pierdut soția și alți doi copii după dezastrul care a avut loc la începutul acestui an.

Un tată care și-a pierdut soția și doi copii în urma cutremurului din Turcia și-a ucis fetița care a supraviețuit după dezastru
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2023   •   12:08

Ferit Dayan era profesor de științe la un liceu din Turcia, iar pe 6 februarie, în urma cutremurului devastator, și-a pierdut soția și doi copii.

În ciuda faptului că locuința lor s-a prăbușit, fiica bărbatului, în vârstă de 12 ani, a reușit să supraviețuiască.

Cu toate acestea, Dayan nu a putut să treacă peste durerea pierderii soției și a celor doi copii și a căzut adânc în depresie.

Pe 27 aprilie, bărbatul și-a chemat fetița, care se juca în grădina noii lor case, și a împușcat-o în cap.

Citește și: "O floare nu poate fi tăiată la 27 de ani". Inima unei tinere s-a oprit pentru totdeauna, în urma unui accident cumplit de motocicletă, în Italia

Mai mult, la scurt timp după ce și-a ucis fetița, s-a împușcat și el.

Vecinii au chemat autoritățile, iar fetița a fost găsită în stare extrem de gravă și a fost transportată de urgență la spital.

În ciuda eforturilor medicilor, micuța nu a mai avut puterea de a învinge moartea și s-a stins din viață pe Secția de Terapie Intensivă.

Tatăl fetiței a fost declarat mort în casă, iar trupul său a fost dus la morga Spitalului de Stat din Besni.

Ulterior, cei doi au fost înmormântați împreună în cimitirul din satul Tasliyazi, iar polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili ce l-a determinat pe bărbat să acționeze astfel, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: turcia tatal fiica sinucidere
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close