Antena 3 CNN Externe Terorist, dezarmat şi împuşcat mortal cu propria lui armă de către fiica unui fermier

Terorist, dezarmat şi împuşcat mortal cu propria lui armă de către fiica unui fermier

Terorist, dezarmat şi împuşcat mortal cu propria lui armă de către fiica unui fermier
01 Oct 2009   •   17:38

Fiica unui fermier indian a reuşit să dezarmeze un lider terorist şi să îl împuşte mortal cu propria lui armă, după ce acesta intrase cu forţa în locuinţa sa. Fata este acum lăudată pentru eroismul de care a dat dovadă, informează telegraph.co.uk.

Rukhsana Kausar, în vârstă de 21 de ani, se afla acasă împreună cu părinţii şi fratele ei, în momentul în care trei bărbaţi înarmaţi, despre care se presupune că sunt militanţi pakistanezi, au intrat cu forţa peste ei cerând să li se dea mâncare şi să li se permită să petreacă noaptea acolo.

Locuinţa lor se află în Rajouri şi este situată în apropierea unor păduri dense unde se ascund de obicei astfel de atacatori.

În momentul în care teroriştii au vrut să intre în casă, tatăl fetei a opus rezistenţă, însă a fost atacat. În tot acest timp, fiica se afla ascunsă sub un pat.

Potrivit poliţiştilor, când şi-a auzit tatăl plângând, fata s-a năpustit asupra celui care îl atacase, înarmată cu un topor. În timp ce acesta se prăbuşea, tânăra i-a luat arma - un AK47 - şi l-a împuşcat mortal. Fata a tras apoi mai multe focuri de armă, reuşind să rănească un al doilea atacator în timp ce acesta încerca să fugă din casă.

Poliţiştii laudă curajul de care a dat dovadă tânăra şi susţin că îi vor propune preşedintelui să-i acorde o medalie pentru acte de eroism.

În plus, aceasta ar putea primi o recompensă de 4.000 lire sterline în cazul în care se dovedeşte că teroristul ucis este un cunoscut lider pe urmele căruia poliţiştii se aflau de circa patru ani.

Tânăra le-a declarat anchetatorilor că nu a mai tras niciodată cu o armă, dar că a vazut cum se procedează în filme şi nu a putut sta deoparte în timp ce tatăl ei era agresat.

"Nu am putut îndura umilirea tatălui meu. Dacă aş fi eşuat în a-l ucide (pe terorist, n.r.), ne-ar fi ucis ei pe noi", a declarat aceasta.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: tanara teroristi India impuscat mortal fermier
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close