Antena 3 CNN Externe Doi tineri din Croația, pasageri în autocarul care s-a prăbușit de pe pod la Mestre, erau în luna de miere. Fata însărcinată în 5 luni a murit, iar soțul ei este la ATI și nu a aflat că și-a pierdut soția și copilul

Doi tineri din Croația, pasageri în autocarul care s-a prăbușit de pe pod la Mestre, erau în luna de miere. Fata însărcinată în 5 luni a murit, iar soțul ei este la ATI și nu a aflat că și-a pierdut soția și copilul

Antonela Perkovic și Marko Bakovic, doi tineri proaspăt căsătoriți din Croația, au fost pasageri în autocarul care s-a prăbușit de pe pod la Mestre. Tânăra era însărcinată în 6 luni și a murit după impact, iar soțul ei este la terapie intensivă și nu a aflat că și-a pierdut soția.

Doi tineri din Croația, pasageri în autocarul care s-a prăbușit de pe pod la Mestre, erau în luna de miere. Fata însărcinată în 5 luni a murit, iar soțul ei este la ATI și nu a aflat că și-a pierdut soția și copilul
Sursa foto: Facebook/ Marko Guma Bakovic
de Andreea Ştefan    |    05 Oct 2023   •   15:33

Antonela Perkovic și Marko Bakovic, ambii în vârstă de 24 de ani, se căsătoriseră cu aproximativ douăzeci de zile înainte de tragedie și aveau planuri de a-și petrece luna de miere în Veneția, unul dintre cele mai romantice locuri din lume.

Cu toate acestea, tragedia s-a abătut asupra lor. Mai mult, Antonela era însărcinată în cinci luni la momentul accidentului, potrivit apropiaților săi.

Tânăra a murit în urma incidentului tragic, iar soțul ei, Marko, a fost internat în stare gravă, dar stabilă, la terapie intensivă.

Marko era absolvent al Școalii de Turism și Ospitalitate din Split și era și fotbalist profesionist.

Citește și: Momentul în care autocarul din Veneţia plin cu oameni cade în gol de pe pod, apoi ia foc: 21 de morţi, 18 răniţi

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vestea cutremurătoare a lăsat o durere profundă asupra rudelor, prietenilor cuplului și colegilor de echipă ai lui Marko.

Pe rețelele de socializare au apărut multe fotografii cu cei doi de la nunta lor.

”Doi cetățeni croați au fost implicați într-un accident de circulație în Italia, dintre care unul a murit, din păcate, iar celălalt a fost grav rănit, dar în prezent este stabil”, a transmis Ministerul Afacerilor Externe și Europene într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: Venetia autobuz Mestre
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close