Antena 3 Externe Tragedie fără margini. Zeci de persoane au murit după ce au încercat să ia benzină dintr-o cisternă răsturnată

Tragedie fără margini. Zeci de persoane au murit după ce au încercat să ia benzină dintr-o cisternă răsturnată

07 Mai 2019   •   21:48
Tragedie fără margini. Zeci de persoane au murit după ce au încercat să ia benzină dintr-o cisternă răsturnată

O cisternă plină cu benzină s-a răsturnat, iar oamenii de la fața locului au venit cu recipient să le umple. Doar că s-a produs imediat deflagrația, în urma căreia 60 de oameni și-au pierdut viața.

Un camion-cisternă, încărcat cu combustibil, a fost implicat într-un accident în Niger. La faţa locului s-au adunat mai mulţi oameni, încercând să-şi umple recipientele cu benzină, însă explozia care a urmat i-a ucis pe cei mai mulţi dintre ei.

Pe lângă cei 60 de morţi, aproximativ 40 de persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc la câteva sute de metri de Aeroportul Internaţional din Niamey, capitala Nigerului.

Numărul morţilor ar putea fi însă mult mai mare, după cum afirmă Hamani Adamou Abdoul-Aziz, şeful comandamentului de pompieri, el argumentând că mulţi dintre răniţii cu arsuri de gradul trei au şanse minime de supravieţuire, potrivit cancan.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close