Antena 3 CNN Externe Tragedie pe stadion: 17 oameni au murit şi 56 au fost răniţi

Tragedie pe stadion: 17 oameni au murit şi 56 au fost răniţi

Tragedie pe stadion: 17 oameni au murit şi 56 au fost răniţi
Sursa foto: Foto: Twitter
11 Feb 2017   •   09:10

Cel puţin 17 persoane au murit şi zeci de oameni au fost răniţi, vineri seară, în îmbulzeala creată la intrarea în stadionul din Uige, oraș din nordul Angolei.

Fanii s-au repezit să vadă primul meci al sezonului, Santa Rita de Cássia - Libolo, iar unii au plătit cu viața. Purtătorul de cuvânt al poliției, Orlando Bernardo, a declarat că în timpul întâlnirii a avut loc o busculadă la intrarea stadionului.

17 oameni au murit și 56 au fost răniți, a confirmat oficialul, adăugând că printre morți sunt și copii. Unii fani s-au sufocat din cauza înghesuielii. Pur și simplu au călcat unii pe alții, a declarat directorul general al spitalului din Uige, Ernesto Luis. Cinci dintre răniți sunt în stare gravă, a precizat el.

În timp ce partida era în plină desfășurare, fanii au forțat intrarea, pentru a vedea meciul. Poarta a cedat sub presiunea lor și a rezultat o busculadă mortală. Nimeni dintre cei aflați pe stadion nu a conștientizat drama care se întâmplă la intrare. Partida s-a desfășurat normal, iar oaspeții au câștigat meciul cu 1-0.

 

×
Subiecte în articol: stadion meci de fotbal
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close