Antena 3 CNN Externe Trei adolescenţi, arestaţi în cazul elevului ucis în bătaie la Chicago (VIDEO)

Trei adolescenţi, arestaţi în cazul elevului ucis în bătaie la Chicago (VIDEO)

Trei adolescenţi, arestaţi în cazul elevului ucis în bătaie la Chicago (VIDEO)
29 Sep 2009   •   18:04

Trei adolescenţi au fost arestaţi la Chicago, fiind acuzaţi de uciderea unui elev în vârstă de 16 ani, relatează ABC News, citat de Mediafax. Elevul a fost omorât în bătaie în timpul unei confruntări între bande rivale. Cei trei
adolescenţi acuzaţi de omor calificat sunt: Silvonus Shannon, în vârstă de 19 ani, Eugene Riley, în vârstă de 18 ani, şi Eric Carson, 16 ani.

Derrion Albert, în vârstă de 16 ani, era în clasa a zecea şi învăţa la liceul Christian Fenger Academy. Violenţele sunt frecvente la liceul american respectiv, pentru că mulţi dintre elevi fac parte din bande rivale. Nu o dată s-a întâmplat ca, după terminarea orelor, adolescenţii să participe la astfel de confruntări. Şi de fiecare dată, cineva este rănit. De această dată, însă, a fost mult mai grav.

În imaginile de mai jos, filmate de un martor cu ajutorul telefonului mobil, se poate observa cum conflictul dintre bande degenerează. Derrion Albert se îndrepta de la şcoală spre casă, când a nimerit în mijlocul altercaţiei. A fost lovit în cap cu o scândură, trântit pe asfalt şi lovit cu pumnii şi picioarele cu bestialitate, până când a rămas fără suflare.

Băiatul nu făcea parte din niciuna dintre bande iar martorii spun că a încercat să acorde ajutor unui alt elev care fusese rănit. Imaginile surprinse de un amator arată cum câţiva elevi şi angajaţi ai unui centru comunitar din apropiere sar într-un final în ajutorul băiatului. Din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat.



Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close