Antena 3 Externe Trei români arestaţi pentru trafic de persoane la Geneva

Trei români arestaţi pentru trafic de persoane la Geneva

de S.T.    |    07 Aug 2013   •   14:54
Trei români arestaţi pentru trafic de persoane la Geneva
Sursa foto: Foto: bubblews.com

Trei români au fost arestaţi într-un caz de trafic de persoane, acuzaţi că au adus românce la Geneva în schimbul unor surse exorbitante de bani, iar doi suspecţi au recunoscut faptele care le sunt reproşate, relatează Radio Televiziunea Elveţiană francofonă.
   
La începutul lui august, un român, soţia sa şi un complice au fost arestaţi pentru o presupusă organizare a unei reţele de trafic de persoane la Geneva, anunţă poliţia geneveză, potrivit Mediafax.
   
Cele trei persoane au obţinut, prin ameninţări şi violenţă, sume exorbitante de bani din partea unor cetăţeni români, arată RTS.

Cetăţene române, al căror număr nu a fost precizat, ar fi beneficiat de ajutorul celor trei suspecţi să vină în Elveţia. Imediat după ce soseau în oraşul Calvin, li se cereau sume de bani tot mai mari în schimbul "ajutorului" acordat. În caz de refuz, erau proferate ameninţări, ca de exemplu cu incendierea caselor acestor persoane în România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close