Antena 3 CNN Externe Un tren cu țiței și cherestea a fost aruncat în aer în Rusia, după bombardamentele din Briansk și din Crimeea

Un tren cu țiței și cherestea a fost aruncat în aer în Rusia, după bombardamentele din Briansk și din Crimeea

Un tren de marfă a fost aruncat în aer pe o cale ferată din Rusia.

Un tren cu țiței și cherestea a fost aruncat în aer în Rusia, după bombardamentele din Briansk și din Crimeea
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2023   •   12:22

Informația, care circulă pe rețelele sociale și în presa rusă, spune că un dispozitiv exploziv neidentificat a detonat la kilometrul 136 km al căii ferate Briansk - Unecea.

Explozia din districtul Unecea a provocat deraierea locomotivei și răsturnarea a 60 de vagoane încărcate cu petrol și cherestea.

Ulterior, guvernatorul regiunii Briansk, Aleksandr Bogomaz, a anunțat că nu au fost înregistrate victime.

Citește și: Crimeea a fost atacată cu drone, la o zi după ce rușii au ucis zeci de oameni la Uman | Portul Sevastopol, în flăcări

"A explodat un dispozitiv exploziv neidentificat, după care locomotiva unui tren de marfă a deraiat. Nu s-au înregistrat victime. Traficul pe acest tronson a fost suspendat. În prezent, serviciile operative se află la fața locului", a precizat Bogomaz. 

Acest nou incident vine în contextul anticipărilor privind contraofensiva de primăvară a forțelor ucrainene și la puțin timp după două evenimente în care ținte rusești au fost lovite în urma unor tiruri cu drone și artilerie.

La Sevastopol, în Crimeea, o dronă a aruncat în aer mai multe rezervoare de combustibil în ceea ce Kievul a comentat că este  "o pedeapsă divină".

 În regiunea rusă Briansk, vecină cu Ucraina, un tir de artilerie a făcut mai multe victime civile într-un sat, după cum a anunțat guvernatorul regional.

×
Subiecte în articol: Briansk Unecea tren marfa aruncat în aer
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close