Antena 3 CNN Externe Triplu campion la striptease în Ucraina, celebru după ce a devenit salvatorul pisicilor din Irpin

Triplu campion la striptease în Ucraina, celebru după ce a devenit salvatorul pisicilor din Irpin

Un actor de origine ucraineană, triplu campion la striptease, a devenit celebru după ce a înfruntat bombele şi mitralierele ruşilor pentru a salva animalele abandonate din oraşul Irpin.

Triplu campion la striptease în Ucraina, celebru după ce a devenit salvatorul pisicilor din Irpin
de Mia Lungu    |    04 Apr 2022   •   11:33

Zilnic, Alexei Surovtsev şi-a pus viaţa în pericol şi a salvat zeci de pisici, chiar în timp ce oraşul era devastat de bombardamente. Casa actorului din Irpin a fost şi ea distrusă, dar el se întoarce în fiecare zi, pe străzi, pentru a salva pisoii rămaşi ai nimănui.

Alexei Surovtsev a devenit cunoscut după ce a participat la versiunea ucraineană a emisiunii ”Dancing with the Stars”. În 2007, a fost recunoscut drept cel mai bun dansator de striptease din Ucraina, relatează Global Happenings.

Acum a devenit o vedetă de talie internaţională, după ce au apărut imagini în care aleargă printre explozii şi focuri de armă, pentru a salva animalele rămase fără stăpân.

În clipurile postate pe rețelele de socializare, Alexei intră în clădirile avariate de bombe pentru a recupera pisoii prinși în mijlocul flăcărilor.

Irpin găzduia aproximativ 60.000 de locuitori înainte ca Vladimir Putin să lanseze atacul asupra Ucrainei. Primarul orașului a declarat că acum au rămas în oraş aproximativ 3.500 de oameni.

×
Subiecte în articol: Alexei Surovtsev Irpin striptease actor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close