Antena 3 CNN Externe Twitter suspendă conturile celor care publică mail-urile dr. Anthony Fauci. Unul dintre ele conține ipoteza că SARS-CoV-2 a fost creat de om

Twitter suspendă conturile celor care publică mail-urile dr. Anthony Fauci. Unul dintre ele conține ipoteza că SARS-CoV-2 a fost creat de om

Twitter a decis să suspende conturile tuturor persoanelor care publică mail-urile doctorului Anthony Fauci. Într-unul din mail-uri apare și ipoteza potrivit căreia COVID-19 a fost creat de om.

Twitter suspendă conturile celor care publică mail-urile dr. Anthony Fauci. Unul dintre ele conține ipoteza că SARS-CoV-2 a fost creat de om
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    04 Iun 2021   •   18:03

Mai mult de 3.200 de pagini din mail-urile lui Anthony Fauci au fost făcute publice.

Twitter a decis să suspende contul oricărei persoane care publica mail-urile scrise sau primite de dr. Anthony Fauci.

În urmă cu 3 zile, site-ul Buzzfeed a publicat 3.200 de pagini cu mail-uri, pe care le-a obținut cu ajutorul legii pentru libertatea informației. De acolo a pornit tot scandalul.

Mail-ul care a stârnit controverse a fost cel în care un director al Alianței EcoHealth, compania care finanțează laboratorul de virusologie din Wuhan, îi mulțumea lui Anthony Fauci, după ce actualului consilier al președintelui Joe Biden a spus că originile virusului sunt naturale, nu create în laborator.

Dr. Anthony Fauci cere Chinei să prezinte dosarele medicale ale unor angajaţi ai laboratorului din Wuhan

Dr. Anthony Fauci, cel mai mare expert american în boli infecţioase, a cerut Chinei să facă publice dosarele medicale ale unor angajaţi din cadrul laboratorului din Wuhan, ale căror afecţiuni ar putea oferi indicii vitale despre COVID-19.

Principalul consultant medical al Administratiei Joe Bide, Anthony Fauci, a cerut Chinei sa faca publice dosarele medicale ce privesc 9 persoane.

Dosarele ar putea furniza informaţii cheie pentru ipoteza ca boala Covid-19 a fost provocata de o scapare din laboratorul din Wuhan.

 

×
Subiecte în articol: Twitter Anthony Fauci
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close