Antena 3 CNN Externe Un bărbat a mâncat biletul de avion care i-a adus 10.000 de euro înainte de a încasa premiul

Un bărbat a mâncat biletul de avion care i-a adus 10.000 de euro înainte de a încasa premiul

Un bărbat a mâncat biletul de avion care i-a adus 10.000 de euro înainte de a încasa premiul
Sursa foto: hartie mancata
27 Feb 2010   •   17:38

Un pasager care a câştigat zece mii de euro, la concursul companiei aeriene cu care zbura, a mâncat biletul norocos când a aflat că nu poate ridica premiul pe loc, potrivit publicaţiei britanice The Independent.

Norocosul câştigător s-a înfuriat la culme atunci când personalul aeronavei cu care zbura i-a spus acestuia că nu poate încasa premiul în valoare de 8.930 de lire sterline (aproximativ 10.000 de euro) adus de tichetul norocos.

Necunoscutul zbura cu o cursă a companiei aeriene Ryanair de la Cracovia, Polonia, către aeroportul East Midlands din Marea Britanie, când a aflat că a câştigat 10.000 de euro cu un tichet.
Echipajul de zbor i-a confirmat bărbatului că a câştigat şi că tichetul este valabil, dar i-a spus pasagerului că va putea încasa premiul doar de la sediul companiei care derulează competiţia, fiind vorba de o sumă atât de mare.

Potrivit companiei Ryanair, citată de publicaţia britanică, bărbatul s-a enervat şi a început să mănânce biletul câştigător, motiv pentru care el nu va mai putea în niciun fel să-şi recupereze câştigul. Drept urmare, banii vor fi donaţi în scopuri caritabile.

"Pasagerii au fost întotdeauna încântaţi să-şi ridice premiile consistente la întoarcerea acasă. Din nefericire ultimul nostru câştigător a simţit că noi trebuie să avem premiul lui", a declarat Stephen McNamara, purtătorul de cuvânt al liniei aeriene Ryanair.

Oficialii companiei aeriene cer pasagerilor companiei să voteze unde să se ducă banii pierduţi de pasagerul furios care şi-a mâncat biletul câştigător.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pasager bilet premiu aeronava companie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close