Antena 3 CNN Externe Un colet capcană a explodat la Atena. Patru suspecţi au fost arestaţi

Un colet capcană a explodat la Atena. Patru suspecţi au fost arestaţi

Un colet capcană a explodat la Atena. Patru suspecţi au fost arestaţi
Sursa foto: amassblog.com
01 Noi 2010   •   16:28

Un colet capcană a explodat marţi la Atena, rănind un angajat al firmei de curierat. Un alt pachet a fost neutralzat şi patru suspecţi au fost arestaţi în acest caz, potrivit unor surse din cadrul poliţiei citate de AFP.

Primul colet avea ca destinaţie ambasada Mexicului din Atena şi a explodat dimineaţa, după ce a fost adus de un tânăr. Angajata care a umblat cu coletul a fost rănită uşor în urma exploziei.

Pirotehniştii au dezamorsat apoi un alt dispozitiv explozibil, în urma unei sesizări a unei firme de curierat. Acest colet ar fi trebuit să ajungă la ambasada Olandei din Atena.

Unul dintre suspecţii reţinuţi avea un pistol şi purta o vestă antiglonţ, în timp ce al doilea avea asupra sa un pachet asemănător cu cel care explodase. Amândoi au fost arestaţi în cartierul central Pangrati. Ulterior au fost arestate şi două tinere, în acelaşi cartier.

Poliţia presupune că aparţin unor mişcări extremiste anarhiste - Conspiraţia celulelor de foc - care s-ar afla în spatele altor atacuri comise la Atena.

 

 



×
Subiecte în articol: atena
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close