Antena 3 Externe Un cunoscut rapper, condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală

Un cunoscut rapper, condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală

29 Mar 2018   •   15:35
Un cunoscut rapper, condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală
Sursa foto: Foto: Facebook/DMX

Rapperul american DMX a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală, după ce a încheiat o înţelegere cu autorităţile care i-a permis evitarea unei pedepse mai dure, potrivit tmz.com.

Pentru cele 14 capete de acuzare - printre care se numără evaziune fiscală, nerespectarea normelor de redactare a declaraţiei fiscale individuale privind impozitul pe venit şi încercarea de a obstrucţiona aplicarea legilor fiscale -, DMX risca o pedeapsă de până la 44 de ani de închisoare.

În cadrul unei înţelegeri încheiate cu autorităţile din New York, rapperul şi-a recunoscut vinovăţia în ceea ce priveşte evaziunea fiscală şi a primit doar un an de închisoare cu executare.

Potrivit procuraturii din New York, Earl Simmons, artistul cunoscut sub numele de DMX, a câştigat milioane de dolari din drepturi de autor, spectacole şi apariţii la diverse televiziuni. Cu toate că a câştigat milioane de dolari, inclusiv cu hitul "X Gon' Give it to Ya", DMX nu a plătit niciun impozit pe venit. Rapperul în vârsta de 47 de ani a reuşit să evite plata taxelor efectuând tranzacţii în numerar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close