Antena 3 CNN Externe Caz șocant într-un penitenciar. Un deținut declarat mort s-a “trezit” pe masa de autopsie

Caz șocant într-un penitenciar. Un deținut declarat mort s-a “trezit” pe masa de autopsie

Caz șocant într-un penitenciar. Un deținut declarat mort s-a “trezit” pe masa de autopsie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Ian 2018   •   19:44

Caz șocant în Spania, după ce un deţinut a fost declarat mort, în mod eronat, şi a fost scos din închisoare într-un sac pentru cadavre.

Medicul legist a intrat la banuile atunci când l-a auzit pe bărbat în timp ce respiră cu dificultate, înainte să se pregătească pentru autopsie. Gonzalo Montoya Jimenez a fost transportat, sub supravegherea autorităţilor.

Conducerea penitenciarului a cerut efectuarea unei anchete, ca urmare a acestei erori. Alarma a fost dată în jurul dimineţii, duminică, când condamnatul a fost găsit în stare de inconştienţă, aşezat pe scaun din celula sa, informează Daily Mail.

Acesta a fost băgat într-un sac pentru cadavre şi transportat la Institutul de Medicină Legală din Ovideo, pentru autopsie, după a fost pronunţat decedat la faţa locului.

Cu o zi înainte, acesta s-a plâns că se simte rău. Autorităţile i-au informat familia deţinutului că acesta “a decedat”, potrivit procedurii. Un purtător de cuvânt al spitalului la care este internat bărbatul a fost confirmat că acesta se afla la terapie intesiva, dar nu a precizat în ce stare se afla.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close