Antena 3 CNN Externe Un român din Spania și-a ucis și tranșat iubita în vârstă de doar 17 ani. Tânăra născuse recent

Un român din Spania și-a ucis și tranșat iubita în vârstă de doar 17 ani. Tânăra născuse recent

Un roman de 23 de ani, din Spania, și-a ucis fosta iubită, în vârstă de 17 ani,. Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional.

Un român din Spania și-a ucis și tranșat iubita în vârstă de doar 17 ani. Tânăra născuse recent
Sursa foto: sursa foto: La Vanguardia
de Gabriel Dano    |    11 Iun 2021   •   17:02

Mai mult decât atât, tânărul a încercat să-și ascundă fapta tranșând cadavrul și aruncând părți din el în mai multe zone din oraș. Rocio Caiz Pozo a fost dată dispărută pe 3 iunie, iar românul a recunoscut până la urmă ca el a ucis-o. Le-a spus anchetatorilor și ce a făcut cu trupul femii, oamenii legii fiind nevoiți să-l însoțească prin tot orașul.

Polițiștii au descoperit părti din cadavrul fetei într-o parcare din orașul Estepa, dar și în alte zone de la periferia orasului, potrivit La Vanguardia, citat de Ziare.com.

Cei doi s-au cunoscut când fata avea 11 ani, iar românul 16 ani. Au împreună un bebeluș de patru luni, dar s-au despărțit după nașterea copilului. Familia fetei a declarat ca Rocia a fost de mai multe ori agresata de fostul iubit, dar ca niciodata nu a depus plangere.

După ce a ucis-o pe tânără, românul a vrut să o inducă în eroare pe sora fetei și i-a trimis un mesaj de pe contul de Facebook al acesteia în care ar fi anunțat familia că se mută din oraș cu un alt bărbat, cerând ca fostul iubit să aibă grijă de copil.

 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close