Antena 3 CNN Externe Un român din Ungaria și-a înjunghiat fratele în inimă, crezând că se joacă: „A fost un simplu joc între noi“

Un român din Ungaria și-a înjunghiat fratele în inimă, crezând că se joacă: „A fost un simplu joc între noi“

Un român de 21 de ani este suspectat că și-a înjunghiat fratele în piept. Cei doi munceau de ceva timp la același angajator din țara vecină.

Un român din Ungaria și-a înjunghiat fratele în inimă, crezând că se joacă: „A fost un simplu joc între noi“
Sursa foto: Youtube
de Alexandru Negrici    |    Andreea Ştefan    |    20 Aug 2021   •   21:40

Cei doi frați români locuiau și lucrau împreună de ceva timp în orașul Szigetszentmiklós. 

Înainte de evenimentul nefericit, aceștia se odihneau după tura lor de serviciu, în dimineața zilei de 18 august 2021. 

Românii au început să bea la scurt timp după ce s-au trezit.

După-amiaza, s-au întors în locuință și au început să se bată și să se îmbrâncească, moment în care unul dintre frați și-a înjunghiat fratele cu un cuțit de bucătărie care avea o lamă ce măsura 12,5 cm.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost transportat la spital în stare gravă și a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale.

Fratele său mai mic, în vârstă de 21 de ani a fost arestat și dus în arestul poliției, iar arma crimei a fost confiscată.

În timpul interogatoriului, românul a mărturisit că, deși s-au certat și este adevărat că și-a înjunghiat fratele, a fost un simplu joc între frați, iar faptul că fratele său a fost rănit în timpul luptei a fost o pură întâmplare.

Subdiviziunea de Protecție a Vieții din cadrul Direcției de Investigații a Inspectoratului de Poliție din Pesta efectuează în continuare cercetări față de agresor, fiind suspectat de vătămare corporală, informează știridiaspora.ro. 

Între timp a fost formulată și o propunere de arestare preventivă, relatează poliția maghiară într-un comunicat de presă.

 

×
Subiecte în articol: Ungaria
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close