Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană vrea să interzică accesul turiștilor americani. Care este motivul

Uniunea Europeană vrea să interzică accesul turiștilor americani. Care este motivul

Turiștii americani ar putea să primească interdicție de zbor pe teritoriul Uniunii Europene. Motivul invocat de europeni este că americanii nu au reușit să țină sub contrul pandemia de coronavirus, care a infectat peste 2 milioane de oameni peste ocean.

Uniunea Europeană vrea să interzică accesul turiștilor americani. Care este motivul
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    24 Iun 2020   •   20:50

Statele Unite au cele mai multe cazuri de infectare din lume iar în ultimele zile numărul celor confirmați pozitiv a crescut. Astfel, potrivit New York Times, Statele Unite ar putea fi în aceiași categorie cu Rusia și Brazi. Până în acest moment, administrația de la Casa Albă  nu a comentat informația.

Interdicțiile vin și de peste ocean. Vizele de muncă, suspendate 

Românii care speră să obțină vize de muncă în Statele Unite trebuie să mai aștepte. Donald Trump a decis să prelungească  suspendarea acordării așa-numitelor "green cards" și a mai multor categorii de vize de muncă. 

Turiștii europeni care doresc să intre în Statele Unite au și ei interdicții. Conform Centrului de Boli Infecțioase și Prevenție, intrare în Statele Unite este interzisă turiștilor din China, Iran, Brazilia, Irlanda, Marea Britanie și cetățenilor din Spațiul Schenghen.

UE vrea să interzică accesul turiștilor americani

 

 

×
Subiecte în articol: turisti americani
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close