Antena 3 CNN Externe Vacanță cu final tragic pe o plajă din Hurghada. Un bărbat din Rusia a fost sfâșiat de un rechin, chiar sub privirea tatălui său

Vacanță cu final tragic pe o plajă din Hurghada. Un bărbat din Rusia a fost sfâșiat de un rechin, chiar sub privirea tatălui său

Un incident tragic a avut loc în orașul Hurghada din Egipt, când un bărbat din Rusia a fost atacat de un rechin în timp ce înota în Marea Roșie.

Vacanță cu final tragic pe o plajă din Hurghada. Un bărbat din Rusia a fost sfâșiat de un rechin, chiar sub privirea tatălui său
Sursa foto: Telegram I Baza
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2023   •   20:33

Incidentul a avut loc pe plaja hotelului "Dream Beach". Potrivit martorilor oculari, partenera bărbatului a reușit să scape.

Vladimir Popov, în vârstă de 23 de ani, era originar din Arhangelsk, dar locuia în prezent în Egipt, conform Consulatului General al Federației Ruse din Hurghada.

Consulatul a emis o avertizare către cetățenii ruși, cerându-le să fie vigilenți în timpul activităților acvatice și să respecte regulile și restricțiile impuse de autoritățile locale cu privire la înot și scufundări.

Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a confirmat decesul tânărului rus.

Citește și: Momentul terifiant în care un pescar a fost atacat de un rechin de șapte metri: "A fost un noroc incredibil de mare"

Conform relatării unui vecin din Hurghada intervievat de publicația Baza, băiatul a murit în fața tatălui său.

Vladimir Popov și-a mutat rezidența în Hurghada împreună cu tatăl său acum câteva luni, ei cumpărând un apartament și stabilindu-se în complexul rezidențial "British Resort”.

Nu este un caz izolat în care turiștii și-au pierdut viața în apele Mării Roșii de pe plajele din Hurghada

În 2022, două femei, una austriacă și una româncă, au fost victimele unor atacuri de rechini în timp ce înota în Marea Roșie, fapt care le-a adus sfârșitul.

 

×
Subiecte în articol: Hurghada rechin bărbat omorât
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close