Antena 3 Externe Vatican: Yoga şi Harry Potter sunt uneltele Diavolului

Vatican: Yoga şi Harry Potter sunt uneltele Diavolului

de G.S.    |    26 Noi 2011   •   11:37
Vatican: Yoga şi Harry Potter sunt uneltele Diavolului Foto: revjeffsermons.blogspot.com
Exorcistul-şef de la Vatican, numir în funcţie cu un sfert de secol în urma de Papa Ioan Paul al II-lea, a declarat recent că yoga şi cititul cărţilor Harry Potter îl aduce la suprafaţă pe diavol, conform Daily Mail.

Părintele Gabriel Amorth a operat mai mult de 70.000 de operaţiuni de exorcizare în cariera sa.

Amorth a surprins publicul când a declarat că yoga şi Harry Potter îl aduc pe diavol la suprafaţă: „Practicarea yoga îl scoate la suprafaţă pe diavol, la fel şi cititul cărţilor Harry Potter. Amândouă par inofensive, dar ambele presupun magie care are legătură cu diavolul”, a declarat părintele.

Amorth a adăugat că yoga este unealta diavolului: „Crezi că o faci pentru a-ţi menţine în formă mintea şi corpul dar ea conduce la Hinduism. Toate credinţele orientale sunt bazate pe falsa credinţă a reîncarnării”, a adăugat exorcistul-şef de la Vatican.

„Satana se ascunde mereu iar ce îşi doreşte cel mai mul este ca oamenii să nu creadă în existenţa sa. Ne studiază pe toţi în detaliu, tendinţele noastre spre bine sau rău”.

Sfatul meu pentru tineri este să fie atenţi cu cluburile de noapte pentru că drumul este mereu acelaşi: alcool, sex, droguri şi secte satanice”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close