Antena 3 CNN Externe Vicepremierul Rusiei CONTINUĂ ATACURILE la adresa României. Ce alte mesaje agresive a mai publicat Rogozin

Vicepremierul Rusiei CONTINUĂ ATACURILE la adresa României. Ce alte mesaje agresive a mai publicat Rogozin

Vicepremierul Rusiei CONTINUĂ ATACURILE la adresa României. Ce alte mesaje agresive a mai publicat Rogozin
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mai 2014   •   21:33
Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin continuă şirul de atacuri asupra României. Oficialul rus a postat un nou mesaj pe Twitter.
 
"Da, domnilor români, în curând vă vom explica cine sunteţi şi ce credem despre voi”, a scris Rogozin pe Twitter. 

Într-un alt mesaj, postat pe acelaşi cont de Twitter, după aproximativ o jumătate de oră, vicepremierul rus a scris că "serviciile speciale ale (Republicii) Moldova au confiscat cutii cu semnăturile transnistrenilor privind reunirea cu Rusia" şi a ataşat o fotografie în care apare şi liderul separatist transnistrean Evgheni Şevciuc.

"Da, pune-l pe prost să i se roage lui Dumnezeu. Publicitate mai bună pentru plebiscitul popular e greu să inventezi", afirmă Rogozin într-un mesaj ulterior, postat împreună cu o fotografie în care apare ceea ce pare să fie o pagină a listelor despre care vorbeşte.

Sâmbătă, Rogozin a postat un mesaj pe Twitter în care afirma că România a închis spaţiul aerian pentru avionul său, la cererea SUA şi ameninţa că "data viitoare va zbura cu un bombardier"
 
Reacţia oficialilor MAE nu a întârziat să apară, ministrul Titus Corlăţean catalogând mesajul ca fiind "foarte grav"
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close