Antena 3 CNN Externe Victor Ponta reacționează după ultima mișcare a SUA: Ce va face președintele Iohannis?

Victor Ponta reacționează după ultima mișcare a SUA: Ce va face președintele Iohannis?

Victor Ponta reacționează după ultima mișcare a SUA: Ce va face președintele Iohannis?
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Aug 2017   •   20:26

Fostul premier Victor Ponta a reacționat miercuri, pe contul personal de socializare, după ce preşedintele american Donald Trump a promulgat noile sancţiuni economice împotriva Rusiei, care au fost adoptate de Congresul SUA.

„SUA ( principalul nostru aliat politic si militar) vor sanctiona nu doar firmele din Rusia dar si Companiile europene care au parteneriate cu firme din Rusia - este vorba despre giganti din energie din Germania, Franta , Italia . Respectivele tari europene ( principalii nostri parteneri economici) si-au manifestat public opozitia si nemultumirea.

Printre aceste companii europene se afla si OMV ( care are parteneriate cu Gazprom) - fiind insa si actionarul majoritar al PETROM si cel mai mare contribuabil la Bugetul de Stat al Romaniei.

Ce va face Romania ? Ce va face Presedeintele Iohannis? Ce va face Guvernul? As fi bucuros sa stim si noi cetatenii Romaniei raspunsul la aceste intrebari ; si mai corect ar fi sa existe niste consultari publice si dezabateri urmate de decizii care au larg suport public si sunt in interesul Romaniei ..... dar sa nu ne facem iluzii - la noi mai negocieaza cativa domni sa isi faca niste poze pe care sa le dea la jurnalistii prieteni sau pe Facebook si asta va fi pozitia Romaniei!” scrie Victor Ponta pe Facebook.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close