Antena 3 CNN Externe Cel mai bogat om din Rusia se opune războiului împotriva Ucrainei

Cel mai bogat om din Rusia se opune războiului împotriva Ucrainei

Cel mai bogat om din Rusia se opune războiului. Este vorba despre Vladimir Lisin, oligarh rus, care de 20 de ani este ambasadorul Rusiei în San Marino.

Cel mai bogat om din Rusia se opune războiului împotriva Ucrainei
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    15 Mar 2022   •   11:29

Vladimir Lisin le-a scris angajaților o scrisoare prin care se declară împotriva conflictului armat din Ucraina și spune că și-ar dori o soluție pașnică pe care să o găsească echipele de negociatori din cele două țări. 

Vladimir Lisin este considerat cel mai bogat om din Federația Rusă, cu o avere estimată la 27 de miliarde de euro. 

Consilierul lui Zelenski: ”Războiul din Ucraina se va termina cel mai târziu în luna mai!”

Consilierul șefului de cabinet al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Aleksei Arestovich, este de părere că războiul se va încheia cel târziu în luna mai, când Rusia va rămâne fără resurse pentru a continua invazia începută în 24 februarie.

„Pot să vă spun următoarele: după părerea mea, cel târziu în luna mai trebuie să ajungem la o înțelegere, totuși se poate întâmpla și mai repede. Dacă in următoarea săptămâna, maximum două, se va ajunge la o înțelegere de pace sau să se încerce runda a doua cu armata din Siria și după ce îi distrugem și pe ei, la sfârșitul lui aprilie vor fi negocierile.

Dacă au înnebunit de tot, o să se folosească de rezerviștii pe care o să înceapă să îi adune de la 1 aprilie și la sfârșitul lui aprilie - începutul lui mai, puțin pregătiți, vor încerca să îi trimită în Ucraina, dar încercarea asta va pica”, spune Aleksei Arestovich, într-un videoclip apărut în presa din Ucraina.

După acest moment vor urma niște „procese greu de explicat”, asta pentru că, din punctul de vedere a lui Arestovich, toată lumea va înțelege ca Putin „a pierdut într-un fel sau altul”.

Război în Ucraina | Explozii puternice în Kiev, armata lui Zelenski rezistă 

Ziua 20 a războiului din Ucraina. Cele mai importante evenimente înregistrate în ultimele 24 de ore:

  • Aproximativ 9 persoane au murit și alte 9 au fost rănite, după un atac aerian asupra turnului de televiziune din regiunea Rivne, din nordul Ucrainei
  • Un jurnalist al postului american Fox News a fost rănit în timp ce relata din afara capitalei ucrainene
  • Emisia programului de știri "Vremia" de pe Pervîi Canal (Canalul 1, principala televiziune de stat, n.r.) a fost perturbată de o angajată care a afișat în direct o pancartă anti-război. Aceasta a fost ulterior arestată
  • A patra rundă a negocierilor dintre Ucraina și Rusia a intrat ieri în "pauză tehnică" și va continua astăzi

×
Subiecte în articol: Vladimir Lisin Război Ucraina Rusia
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close