Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin la funeraliile lui Vladimir Jirinovski: A adus trandafiri roşii şi s-a închinat lângă sicriu

Vladimir Putin la funeraliile lui Vladimir Jirinovski: A adus trandafiri roşii şi s-a închinat lângă sicriu

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a ieşit din bârlogul unde se ascunde pentru a participa la funeraliile liderului naţionalist Vladimir Jirinosvski, de care a fost apropiat.

Vladimir Putin la funeraliile lui Vladimir Jirinovski: A adus trandafiri roşii şi s-a închinat lângă sicriu
de Alexandra Dima    |    08 Apr 2022   •   13:21

Vladimir Putin a venit cu un buchet de trandafiri roşii pentru a-şi lua rămas bun de la liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, care a decedat, marți.

Putin părea vizibil afectat de moarte politicianului naţionalist. El a ţinut un moment de reculegere lângă sicriul lui Jirinovski, după care s-a închinat. 

Totul sub privirea ageră a celor două gărzi de corp care l-au însoţit la ceremonie.

 

Vladimir Jirinovski a murit miercuri, 6 aprilie, la 75 de ani, după ce a stat internat vreme îndelungată, bolnav de COVID-19. 

În perioada 1989-1992 a fost președinte al Partidului Liberal Democrat al URSS, iar din aprilie 1992 - președinte al Partidului Liberal Democrat din Rusia.

În decembrie 2000, prin Decretul președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin i s-a conferit titlul onorific „Avocat al Federației Ruse” pentru activitatea sa legislativă activă și serviciile de întărire a statului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Vladimir Jirinovski
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close