Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin, schimbări surprinzătoare la nas, gât și urechi în fotografii realizate pe parcursul a câteva săptămâni | Detalii ale operațiunii "Deuce"

Vladimir Putin, schimbări surprinzătoare la nas, gât și urechi în fotografii realizate pe parcursul a câteva săptămâni | Detalii ale operațiunii "Deuce"

O analiză realizată de Peter Thiede, jurnalist al publicației germane Bild, scoate la lumină diferențe flagrante între fotografiile care-l surprind pe președintele rus Vladimir Putin în diverse ipostaze și locații, pe parcursul a câteva săptămâni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2023   •   13:21

Potrivit lui Thiede, imaginile demonstrează că autoritățile ruse se folosesc de dubluri pentru a-l proteja pe liderul de la Kremlin în situații cu grad mare de risc, cum ar fi vizitele în zonele ocupate din Ucraina.

Cele mai clare discrepanțe care alimentează teoria sosiilor lui Putin sunt vizibile la bărbile, în zona urechilor, nasului și buzelor.

Jurnalistul german spune că, potrivit experților criminaliști, parametrii biometrici din fotografiile analizate nu se potrivesc și susțin concluzia că este vorba de persoane diferite, între care există, e drept, o asemănare superficială.

Citește și: Oficialul trimis de Putin a survolat nestingherit România înainte de a fi oprit pe aeroportul din Chișinău

Peter Thiede menționează că Putin "cel adevărat" a apărut, cu siguranță, la vizita de stat de la Moscova a liderului chinez Xi Jinping.

Însă cei ce s-au dus în calitate de "Putin" la o întâlnire cu studenții de la Universitatea de Stat din Moscova, la Mariupol și în regiunea Herson au fost dublurile liderul rus, adaugă el.

"Aceștia sunt doi 'Vladimir Putin' pe care Kremlinul ni i-a prezentat în primele luni ale acestui an...Să examinăm câteva trăsături foarte simple. De exemplu, urechile. Baza pavilionului urechii este foarte diferită în aceste două fotografii", arată jurnalistul, având în spate imaginile care-i susțin argumentația.

Nasul liderului rus are, de asemenea, profiluri diferite în cele două fotografii. Într-una, creasta este dreaptă, în cealaltă, vârful este arcuit.

"Întrebarea este câți Vladimir Putin există? Știm că sunt cel puțin doi. Numele operațiunii (de utilizare a dublurilor) este Deuce și vine de la jocul de cărți, unde desemnează numărul 2", continuă jurnalistul.

Expunerea lui Tiede prezintă alte trei imagini în care apare liderul rus: una, din februarie, de la Moscova, și alte două din martie, din timpul vizitelor lui Putin la Sevastopol și Mariupol, în teritoriile ucrainene ocupate.

Ziaristul publicației Bild susține că adevăratul Putin este cel din fotografia realizată la Moscova.

Ceilalți doi bărbați fotografiați în cele două orașe ucrainene prezintă, unul, o gușă care le lipsește celorlați doi ('varianta' Putin de la Sevastopol), iar celălalt (prezent la Mariupol), o formă mai proeminentă a bărbiei.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close