Antena 3 CNN Externe Avertismentul lui Volodimir Zelenski: "Întregul proiect european: acesta este obiectivul Federaţiei Ruse"

Avertismentul lui Volodimir Zelenski: "Întregul proiect european: acesta este obiectivul Federaţiei Ruse"

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a avertizat în mesajul său zilnic că ţinta Rusiei este "întregul proiect european".

Avertismentul lui Volodimir Zelenski: "Întregul proiect european: acesta este obiectivul Federaţiei Ruse"
de Silvia Preda    |    10 Apr 2022   •   14:09

"Agresiunea rusă nu a fost menită să se limiteze doar la Ucraina, doar la distrugerea libertăţii şi a vieţilor noastre. Întregul proiect european: acesta este obiectivul Federaţiei Ruse", a declarat Volodimir Zelenski în mesajul său video zilnic de pe canalul său Telegram şi relatat de agenţia Unian.

Preşedintele ucrainean a precizat că sarcina coaliţiei anti-război este "foarte clară": să pună capăt războiului iniţiat de Rusia.

Război în Ucraina | Ruşii se pregătesc de un nou atac. Convoi militar de 13 kilometri la est de Harkov

"Să ne elibereze ţara de invadatori. Şi să asigure securitatea Ucrainei şi, prin urmare, securitatea democraţiei şi a libertăţii pentru popoarele din Europa de Est", a mai spus Zelenski.

"Puneţi presiune maximă asupra Rusiei pentru a restabili pacea şi securitatea cât mai curând posibil, pentru a readuce puterea în cadrul dreptului internaţional cât mai curând posibil şi pentru a evita o catastrofă prin utilizarea legii forţei, o catastrofă care va dăuna inevitabil tuturor'', a adăugat el.

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Rusia
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close