Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski, reacţie după aprobarea pachetului de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina: "Va salva mii și mii de vieți"

Volodimir Zelenski, reacţie după aprobarea pachetului de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina: "Va salva mii și mii de vieți"

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mulțumit, într-un mesaj postat pe platforma X, după ce pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat de Camera Reprezentanților din Congresul SUA.

Volodimir Zelenski, reacţie după aprobarea pachetului de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina: "Va salva mii și mii de vieți"
Sursa foto: Facebok/Volodimir Zelenski
de Georgiana Adam    |    20 Apr 2024   •   23:20

"Sunt recunoscător Camerei Reprezentanților a Statelor Unite, ambelor partide, și personal președintelui Mike Johnson pentru decizia care menține istoria pe drumul cel bun. Democrația și libertatea vor avea întotdeauna o semnificație globală și nu vor eșua niciodată atâta timp cât America ajută la protejarea lor. Legea vitală de ajutorare a Statelor Unite adoptată astăzi de către Camera Reprezetanților va împiedica extinderea războiului, va salva mii și mii de vieți și va ajuta ambele noastre națiuni să devină mai puternice. Pacea și securitatea echitabile pot fi obținute doar prin forță. Sperăm că proiectele de lege vor fi susținute în Senat și trimise pe biroul președintelui Biden. Mulțumesc, America”, a scris Volodimir Zelenski.

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, de Camera Reprezentanților din Congresul SUA.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close