Antena 3 Externe Volodimir Zelenski şi Oleksii Reznikov, mesaj pentru invadatori: "Sfătuim ocupanții să plece acasă. Ucraina va câștiga"

Volodimir Zelenski şi Oleksii Reznikov, mesaj pentru invadatori: "Sfătuim ocupanții să plece acasă. Ucraina va câștiga"

de Claudia Popovici    |    27 Feb 2022   •   20:42
Volodimir Zelenski şi Oleksii Reznikov, mesaj pentru invadatori: "Sfătuim ocupanții să plece acasă. Ucraina va câștiga"
Sursa foto: Twitter Oleksii Reznikov

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, alături de ministrul Apărării, Oleksii Reznikov, a lansat un mesaj pentru invadatori cărora le recomandă să plece acasă până nu este prea târziu. "Ucraina va câștiga. Deja câștigăm! Inamicul care a venit pe pământul nostru va pleca într-o anumită direcție", transmite acesta.

”Sunt 85 de ore de când ne apărăm. Este inutil să intimidați ucrainenii. Nu va funcționa să treceți de apărătorii noștri.

Rușii ne obligă să predăm capitala – cu atât mai mult. Ore extrem de dificile. Dar vor trece.

Poimâine este deja primăvară. Ucraina va câștiga. Deja câștigăm! Inamicul care a venit pe pământul nostru va pleca într-o anumită direcție.

Prin urmare, sfătuim ocupanții să plece acasă. Până nu e prea târziu", este mesajul postat pe pagina de socializare a ministrului Apărării. 

Preşedintele Ucrainei, mesaj de ultimă oră înaintea negocierilor pentru pace

Negocierile între Rusia şi Ucraine privind o posibilă pace urmează să aibă loc în orele următoare sau cel târziu mâine, în Belarus. 

Preşedintele Volodimir Zelenski s-a arătat rezervat cu privire la discuţiile pe care urmează să le aibă cu reprezentanţii lui Vladimir Putin. Într-un mesaj adresat poporului în urmă cu puţin timp, liderul ucrainean a spus că "nu crede că întâlnirea va duce la încheierea războiului", adaugând însă că "trebuie încercat". 

"Obiectivul nostru este integritatea teritorială", a subliniat liderul de la Kiev.

Ucraina confirmase anterior că va participa la negocierile cu Rusia într-o regiune de la frontiera sa cu Belarusul.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a mai precizat că delegaţiile rusă şi ucraineană se vor întâlni fără niciun fel de condiţii prealabile.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close