Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski şi Oleksii Reznikov, mesaj pentru invadatori: "Sfătuim ocupanții să plece acasă. Ucraina va câștiga"

Volodimir Zelenski şi Oleksii Reznikov, mesaj pentru invadatori: "Sfătuim ocupanții să plece acasă. Ucraina va câștiga"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, alături de ministrul Apărării, Oleksii Reznikov, a lansat un mesaj pentru invadatori cărora le recomandă să plece acasă până nu este prea târziu. "Ucraina va câștiga. Deja câștigăm! Inamicul care a venit pe pământul nostru va pleca într-o anumită direcție", transmite acesta.

Volodimir Zelenski şi Oleksii Reznikov, mesaj pentru invadatori: "Sfătuim ocupanții să plece acasă. Ucraina va câștiga"
Sursa foto: Twitter Oleksii Reznikov
de Claudia Popovici    |    27 Feb 2022   •   20:42

”Sunt 85 de ore de când ne apărăm. Este inutil să intimidați ucrainenii. Nu va funcționa să treceți de apărătorii noștri.

Rușii ne obligă să predăm capitala – cu atât mai mult. Ore extrem de dificile. Dar vor trece.

Poimâine este deja primăvară. Ucraina va câștiga. Deja câștigăm! Inamicul care a venit pe pământul nostru va pleca într-o anumită direcție.

Prin urmare, sfătuim ocupanții să plece acasă. Până nu e prea târziu", este mesajul postat pe pagina de socializare a ministrului Apărării. 

Preşedintele Ucrainei, mesaj de ultimă oră înaintea negocierilor pentru pace

Negocierile între Rusia şi Ucraine privind o posibilă pace urmează să aibă loc în orele următoare sau cel târziu mâine, în Belarus. 

Preşedintele Volodimir Zelenski s-a arătat rezervat cu privire la discuţiile pe care urmează să le aibă cu reprezentanţii lui Vladimir Putin. Într-un mesaj adresat poporului în urmă cu puţin timp, liderul ucrainean a spus că "nu crede că întâlnirea va duce la încheierea războiului", adaugând însă că "trebuie încercat". 

"Obiectivul nostru este integritatea teritorială", a subliniat liderul de la Kiev.

Ucraina confirmase anterior că va participa la negocierile cu Rusia într-o regiune de la frontiera sa cu Belarusul.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a mai precizat că delegaţiile rusă şi ucraineană se vor întâlni fără niciun fel de condiţii prealabile.

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Oleksii Reznikov
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close