Antena 3 CNN Externe Washington. Patru poliţişti împuşcaţi mortal de un necunoscut într-o cafenea

Washington. Patru poliţişti împuşcaţi mortal de un necunoscut într-o cafenea

Washington. Patru poliţişti împuşcaţi mortal de un necunoscut într-o cafenea
30 Noi 2009   •   13:11

Patru poliţişti din statul american Washington au fost împuşcaţi mortal de un necunoscut, în timp ce se aflau într-o cafenea, înainte de a-şi prelua serviciul. Criminalul a reuşit să scape, dar ar putea fi şi el rănit, deoarece una din victime a opus rezistenţă.


Atacul ucigaş s-a produs în apropierea unei baze aeriene. Cei patru poliţişti, trei bărbaţi şi o femeie, erau în uniformă şi purtau veste anti-glonţ, care, însă, nu i-au putut salva. Asasinul a deschis focul asupra lor imediat după ce a intrat în cafenea.

?Ştim că a fost vorba de un atac cu ţintă precisă, mai curând o execuţie - a intrat cu intenţia clară de a împuşca poliţişti, nu era nicio îndoială că toţi patru erau ofiţeri de poliţie?, spune unul dintre oficialii din cadrul forţelor de ordine americane.

Individul a plecat fără să fure nimic, ceea ce exclude ipoteza unei tentative de jaf. În local se mai aflau doi clienţi şi doi chelneri, pe care ucigaşul nici nu i-a băgat în seamă.

?Este posibil ca poliţistul să fi tras câteva focuri de armă sau să se fi luptat cu tipul până la uşă şi sperăm că individul este rănit, chiar de un glonţ, ceea ce l-ar scoate în evidenţă?, potrivit aceleiaşi surse.

Poliţia a difuzat numele unui posibil suspect şi le-a cerut medicilor din zonă să semnaleze orice persoană rănită de gloanţe. O recompensă de 10.000 de dolari a fost oferită pentru informaţiile care vor duce la capturarea criminalului.

Antena 3

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close