Antena 3 CNN Externe "Zburătorul" Jeb Corliss, la un pas de moarte. Vezi cum s-a încheiat un salt de la 70 de m

"Zburătorul" Jeb Corliss, la un pas de moarte. Vezi cum s-a încheiat un salt de la 70 de m

"Zburătorul" Jeb Corliss, la un pas de moarte. Vezi cum s-a încheiat un salt de la 70 de m
Sursa foto: Foto: thesun.co.uk
17 Ian 2012   •   16:53
 
"Zburătorul" temerar, Jeb Corliss s-a izbit de muntele Table, din Africa de Sud.

Corliss, unul dintre cei mai buni săritori din lume, era filmat de o echipă HBO pentru realizarea unui documentar, atunci când s-a produs accidentul.

Cei din anturajul său au spus că Jeb a plonjat în gol cu toate normele de siguranţă adecvate dar o pală de vânt l-a dezechilibrat şi l-a adus la o distanţă periculoasă de versant.

Era a doua săritură de pe acest munte. După prima săritură, care s-a desfăşuarat fără incidente, Corliss a postat pe profilul său de Facebook: "Cât de jos poţi să zbori? :) Muntele Table, ziua a doua! :)"

Un reprezentant al autorităţilor locale a precizat că Jeb este cu adevărat norocos după saltul de 70 de metri. El a reuşit în ultima clipă să deschidă paraşuta de urgenţă şi asta a atenuat şocul căderii. Altfel, ar fi fost mort.

Sportivul a fost preluat imediat de ambulanţă şi internat într-un spital privat, la terapie intensivă. Surse medicale au declarat că starea pacientului este bună, el suferind fracturi grave la ambele picioare.
Dar optimismul lui Corliss este debordant. El a transmis prietenilor săi să nu fie îngrijoraţi, se simte "mai bine ca niciodată" !

 

×
Subiecte în articol: Africa de Sud accident
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close