Antena 3 CNN Externe Zeci de păpuși dezmembrate și cu ochii scoși, aduse de valuri pe o plajă din Texas. Explicația cercetătorilor

Zeci de păpuși dezmembrate și cu ochii scoși, aduse de valuri pe o plajă din Texas. Explicația cercetătorilor

Timp de mai bine de un an, zeci de păpuși înspăimântătoare au fost aduse de valuri pe o plajă din Texas, iar oamenii nu-și pot explica de unde provin.

Zeci de păpuși dezmembrate și cu ochii scoși, aduse de valuri pe o plajă din Texas. Explicația cercetătorilor
Sursa foto: Mission-Aransas Reserve | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2023   •   22:37

Plaja Mustang Beach din sudul Texasului este invadată de păpuși înspăimântătoare, care sunt aduse de valuri la mal.

Cercetătorii de la Mission-Aransas Reserve, o organizație afiliată statului care protejează zonele de coastă din Texas, au început să întâlnească aceste păpuși în ultimul an, când căutau broaște țestoase marine eșuate pe plajă.

Până în prezent, localnicii și cercetătorii au găsit 30 de păpuși cu ochii scoși sau dezmembrate.

Jace Tunnell, directorul Mission-Aransas Reserve, a declarat pentru Insider că obiectele au fost aduse la mal din locuri îndepărtate, precum Africa de Vest, Brazilia, Caraibe și Mexic.

Citește și: Dezvăluirile actriței Elvira Deatcu despre transformarea în Elena Ceaușescu: "A fost înspăimântător"

"Credem că păpușile provin din țări care își aruncă gunoaiele în râuri sau direct în ocean și apoi sunt prinse în curenții oceanici, care împing păpușile pe coasta Texasului”, a declarat Tunnell.

Mai mult, în afară de păpuși, cercetătorii au mai găsit un picior protetic, o sticlă care conținea un mesaj trimis din Jamaica și o Biblie veche.

Tunnell a declarat, pentru Insider, că păpușile vor fi scoase la licitație pe 20 mai, iar fondurile colectate în urma licitației vor merge la Amos Rehabilitation Keep, o organizație care se ocupă cu reabilitarea țestoaselor și păsărilor marine, potrivit Insider, citat de stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: Texas papusi
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close