Antena 3 CNN Externe Zi crucială pentru soarta omenirii | Discursurile lui Joe Biden şi Vladimir Putin se văd la Antena 3 CNN

Zi crucială pentru soarta omenirii | Discursurile lui Joe Biden şi Vladimir Putin se văd la Antena 3 CNN

Este o zi de importanţă istorică. Preşedintele american, Joe Biden, se află în Polonia, la Varşovia, de unde va susţine, astăzi, un discurs legat de războiul din Ucraina. Discursul vine la aproape un an de la invazia Rusiei şi este programat în jurul orei 18.30, ora României.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2023   •   08:22

Toată lumea aşteaptă ca preşedintele Joe Biden să transmită un mesaj puternic în contextul războiului început de Rusia. Echipa Antena 3 CNN este prezentă astăzi şi mâine la Varşovia şi va aduce, moment de moment, cele mai noi informaţii.

În grădina Castelului Regal din Varşovia, Joe Biden se va adresa polonezilor, dar şi lumii întregi. Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură mesajul liderului lumii libere pentru Vladimir Putin.

Zona Castelului Regal a fost închisă pentru oaspeţi cu câteva zile înainte de discurs, iar autorităţile poloneze spun că vor fi, în următoarele ore, controale la tot pasul.

Una dintre cele mai mari provocări pentru servicii va fi, aşadar, discursul lui Joe Biden de la Castelul Regal. Operaţiunea va fi securizată inclusiv cu ajutorul elicopterelor, iar spaţiul aerian deasupra Varşoviei va fi închis.

Citeşte şi: Joe Biden ar putea anunţa acordul SUA pentru livrarea de avioane F-16 în Ucraina

Cel mai probabil, discursul lui Joe Biden se va axa pe sprijinul pe care SUA îl dau Ucrainei şi asigurări pentru Europa că va fi protejată în faţa unei posibile agresiuni a Rusiei.

Preşedintele american va discuta în Polonia cu şefii statelor care fac parte din flancul estic al NATO, inclusiv România sau Bulgaria.

×
Subiecte în articol: Joe Biden Vladimir Putin
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close