Antena 3 CNN Formula 1 Şeful Red Bull anunţă că Verstappen nu va pleca de la campioana F1 până în 2028

Şeful Red Bull anunţă că Verstappen nu va pleca de la campioana F1 până în 2028

Şeful campioanei Formulei 1 a ţinut să pună capăt speculaţiilor din ultima vreme. Christian Horner anunţă că Max Verstappen nu ia în calcul să plece de la Red Bull Racing până în 2028, cât are contract.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   09:05

Horner i-a dat astfel o replică lui Toto Wolff, după interesul manifestat de echipa Mercedes pentru Max. Marele Premiu din Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVESTREAM în AntenaPLAY în perioada 3-5 mai.

Christian Horner a ţinut să lămurească, după Marele Premiu al Chinei, zvonurile legate de unele nemulţumiri pe care Max Verstappen le-ar avea la Red Bull Racing. Ba chiar rivalele din F1 vor să profite şi să-l aducă pe olandez de la campioana en-titre. Christian Horner a declarat că Max nu are motive să plece de la Red Bull şi că Toto Wolff, şeful Mercedes, ar trebui să se concentreze asupra altor lucruri, nu asupra pilotului olandez.

"Dacă vorbiţi cu Max, nu este doar o semnătură. Ştim că are contract până în 2028, dar este despre cum simte echipa, e relaţie are cu ea. Nu cred că piloţii sunt problema lui Toto. Mercedes este a treia într-o luptă cu clienţii săi. Poate Toto ar trebui să se gândească mai mult la echipa lui şi să nu se mai gândească la piloţii care nu sunt disponibili. Nu ştiu de câte ori trebuie să mai spună Max că va continua, a spus-o şi el de atâtea ori", a anunţat şeful campioanei F1.

Toate cursele din Formula 1 sunt în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. În următorii ani, am putea avea un Grand Prix şi în Thailanda. Autorităţile thailandeze au negociat cu şeful F1 ca în viitor o cursă de Formula 1 să aibă loc pe un circuit stradal din Bangkok.

Următoarea etapă din "Marele Circ" va fi în perioada 3-5 mai, în Florida. Marele Premiu din Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

×
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close