Antena 3 CNN High Tech Adevărata faţă Google. Citeşte scrisorile angajaţilor pe care nu trebuia să le vadă nimeni

Adevărata faţă Google. Citeşte scrisorile angajaţilor pe care nu trebuia să le vadă nimeni

Adevărata faţă Google. Citeşte scrisorile angajaţilor pe care nu trebuia să le vadă nimeni
de O.P.    |    05 Dec 2011   •   13:02

Terenuri de fotbal, masaj gratuit, fitness, saună, teren de golf - acestea erau numai câteva din facilităţile pe care le primeau angajaţii Google la locul de muncă.

Dacă a lucra la Google este un vis pentru majoritatea oamenilor, cei care sunt deja în birourile mult râvnite nu mai văd lumea atât de roz. Se pare că se lovesc de aceleaşi frustrări, ore de muncă în plus sau şefi incompetenţi, ca peste tot.

Site-ul TechCrunch a făcut publice mai multe scrisori pe care foşti angajaţi îşi povesteau experienţa Google.

"Peste tot ţi se spune cât este de minunat să lucrezi la Google. Şi în primii mei ani aşa a fost. Însă înainte de a-mi da demisia totul devenise un loc plin de nemulţumiri tăcute, plin de oameni talentaţi, dar sabotaţi de o structură rigidă ce crea ostilităţi", a mărturisit Scott, un fost angajat Google, la Londra.

"Să ştii că oamenii nu lucrează la Google pentru bani, ci din dorinţa pentru a schimba lumea", asta mi-a spus şeful meu atunci când i-am atras atenţia că cei de la Microsoft acordă salarii mai mari angajaţilor. Deşi iniţial imi spusese că se va ocupa personal de această problemă, a renunţat imediat ce a aflat ce implică asta: era vorba de costuri de 22 de milioane de dolari!", a spus un alt angajat.

O altă pată neagră pentru imaginea Google reprezintă procesul greoi de angajare. O tânără spune că a fost nevoită să treacă prin 13 interviuri chinuitoare, doar pentru că a fost furată de "mirajul" Google, scrie site-ul Tech Crunch.


×
Subiecte în articol: Google salarii microsoft
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close